تحریف در کمین است...
ملت بزرگ ایران در طول هشت سال دفاع مقدس، با توکل بر خداوند، اتحاد، فداکاری و در سایه رهبری عالمانه امام راحل، اجازه جدایی یک وجب از خاک کشور را نداد و در مقابل هجمه سنگین دو ابرقدرت شرق و غرب از اصول انقلابی خود عقبنشینی نکرد. نظام اسلامی در پایان این هشت سال بسیار قویتر و تواناتر از قبل به یک قدرت و الگوی ضد استکباری در منطقه و جهان تبدیل شد. در حالی که تاریخ گواهی میدهد ایران در دوره قاجار و پهلوی در همه جنگها با شکست و حقارت روبهرو شده است. حتی در جریان جنگهای جهانی اول و دوم با وجود اعلام بیطرفی، مورد تجاوز و اشغال کشورهای بیگانه قرار گرفت. رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۱۳۹۹ فرمودند: «دفاع مقدس ملت ایران از دو خطر «فراموشی» و «تحریف» مصون نیست. دست تحریف، این بخش پُردرخشش تاریخ ما را ممکن است مخدوش کند.» اهداف دشمن از تحریف دفاع مقدس عبارتند از: ۱ـ تخریب رهبران انقلاب اسلامی و معرفی آنان به عنوان افراد رادیکال، فاقد دانش نظامی و توان فرماندهی؛ ۲ـ اعتبارزدایی از توان دفاعی کشور؛ ۳ـ بیاعتبارسازی فرماندهان دفاع مقدّس در نزد افکار عمومی؛ 4ـ ایجاد تنفر در افکار عمومی نسبت به آن دوران پرافتخار؛ ۵ـ جلوگیری از انتقال فرهنگ دفاع مقدّس به نسل جوان. اما توصیه رهبر حکیم انقلاب برای ناکام گذاشتن توطئه دشمنان چیست؟
۱ـ زندگینامه و سبک زندگی شهدا را تبیین کنید. «ما زندگی شهیدان را، سبک زندگی شهیدان را، برای جوانهایمان، برای نسلهای رو به آیندهمان تصویر کنیم»
۲ـ خاطرات جنگ را زنده کنید. در نگاه رهبر معظم انقلاب خاطرات دوران جنگ یک «ثروت ملی» است. باید این ثروت را استخراج کرد و به شکل مطلوب از آن بهره برد.
۳ـ یادوارههای شهدا را جدی بگیرید. «هر یادوارهای که شما به وجود میآورید، یک تأثیر اساسی در یک جمع کثیری میگذارد.»
۴ـ از ظرفیت راهیان نور استفاده کنید. رهبر حکیم انقلاب با تأکید بر این بسترِ مساعد و عظیم برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس بر ضرورت گسترش و پیشرفت آن تأکید کردهاند.
۵ـ از هنر استفاده کنید. «قطعاً آثار باارزشی تولید شده است؛ اما در مقابل گنجینه عظیمی که در این دفاع هشت ساله به وسیله ملت ایران به وجود آمد، چیز کمی است.»
تحریف کتب آسمانی، تحریف غدیر، تحریف سیره پیامبر، تحریف دوران ستمشاهی، تحریف شخصیت امام راحل و... نشاندهنده آن است که دشمنان حقیقت در طول تاریخ همواره از تحریف برای رسیدن بهامیال پلید خود بهره گرفتهاند.
مسئله دفاع مقدّس یک پدیده عُقلایی و یکی از عقلانیترین حرکات ملّت ایران بود و باید مراقب تحریفها بود. لذا «این پیروزی را ما باید روایت کنیم. کار عدهای که به میدان جنگ رفتند دیگر تمام شد. پس از پایان کار آنها، کار یک خیل عظیم دیگری آغاز میشود، آن هشت سال جنگ بایستی تاریخ ما را تغذیه کند.» (مصطفی علیجانزاده)