آشپزی اسلامی
کوکی کدو حلوایی
🔸مواد لازم:
آرد سبوسدار ۲ پیمانه/شکر قهوهای ۱ پیمانه/پوره کدو حلوایی ۳/۴ پیمانه/تخم مرغ ۱عدد/کره محلی ۵۰گرم/دارچین ۱ قاشق چایخوری
🔹طرز تهیه:
ابتدا کدو حلوایی را خرد کنید و روی حرارت قرار دهید. ۱ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید کدو حلوایی کاملا پخته و نرم شود. پس از این که کدو حلوایی پخته شد، پوست آن را جدا کرده و با مخلوط کن پوره کنید. در کاسهای، تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده و هم بزنید. سپس پوره کدو حلوایی و کره را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
آرد را به همراه دارچین اضافه کرده و مخلوط کنید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از مایه کوکی با قاشق بردارید و روی سینی فر قرار دهید. سپس سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا بپزند