🌭موادلازم
۱)۳عدد سینه ی مرغ بدون استخوان
۲)۱ونیم لیوان گندم(از شب خیسانده شود)
۳)سه حبه سیر
۴)یک بسته سویا (از شب خیس کرده شود)
۵)روغن ب اندازه ای ک مواد ب دست نچسبه
۶)یک بسته پودر سوخاری فلفلی هاتی کارا(که مینی مارکت گیر میاد)
۷)نمک و فلفل به اندازه ای ک میدونین کافیه.
🌭ابتدا سویا ،سینه ی مرغ و گندم و سیر رادر سه مرحله با چرخ گوشت(مخلوط کن هم میشه) چرخ میکنیم و در هر مرحله با دست بخوبی ورز میدهیم(اگر مخلوط کن باشه نیاز نیست) نمک وزرد چوبه و روغن را اضافه میکنیم و باز هم ورز میدهیم تا جایی ک مواد بخوبی یکدست شودو به دست نچسبد.
حالا پودر سوخاری را اضافه کرده و باز هم ورز میدهیم و فلفل هم به اندازه ی دلخواه میریزیم
روغن هماگر زیتون باشه بهتره اگر نبود میتونید از روغن معمولی استفاده کنید.
برای کاور کردن هم داخل قیف میریزم و با قیف کاور ها را ب اندازه ی دلخواه پر میکنیم.
یک طرف کاور رو گره میزنیم یک طرف رو با نخ سفت میبندیم.
برای پخت هم در یک قابلمه اب ریخته و ان را بخار پز میکنیم به اندازه ای ک پخته و سفت شود.
🌸نکته:
۱)میتدنید مواد رو نصف کنید که سوسیس کمتری بدست میاد.
۲)از این مقدار مواد ۴کیلو سوسیس میتونید درست کنید.
۴)زمان پخت ۱ساعت کافیه.
نوش جان🌭🌭