🌭موادلازم ۱)۳عدد سینه ی مرغ بدون استخوان ۲)۱ونیم لیوان گندم(از شب خیسانده شود) ۳)سه حبه سیر ۴)یک بسته سویا (از شب خیس کرده شود) ۵)روغن ب اندازه ای ک مواد ب دست نچسبه ۶)یک بسته پودر سوخاری فلفلی هاتی کارا(که مینی مارکت گیر میاد) ۷)نمک و فلفل به اندازه ای ک میدونین کافیه. 🌭ابتدا سویا ،سینه ی مرغ و گندم و سیر رادر سه مرحله با چرخ گوشت(مخلوط کن هم میشه) چرخ میکنیم و در هر مرحله با دست بخوبی ورز میدهیم(اگر مخلوط کن باشه نیاز نیست) نمک وزرد چوبه و روغن را اضافه میکنیم و باز هم ورز میدهیم تا جایی ک مواد بخوبی یکدست شودو به دست نچسبد. حالا پودر سوخاری را اضافه کرده و باز هم ورز میدهیم و فلفل هم به اندازه ی دلخواه میریزیم روغن هم‌اگر زیتون باشه بهتره اگر نبود میتونید از روغن معمولی استفاده کنید. برای کاور کردن هم داخل قیف میریزم و با قیف کاور ها را ب اندازه ی دلخواه پر میکنیم‌. یک طرف کاور رو گره میزنیم یک طرف رو با نخ سفت میبندیم. برای پخت هم در یک قابلمه اب ریخته و ان را بخار پز میکنیم به اندازه ای ک پخته و سفت شود. 🌸نکته: ۱)میتدنید مواد رو نصف کنید که سوسیس کمتری بدست میاد. ۲)از این مقدار مواد ۴کیلو سوسیس میتونید درست کنید. ۴)زمان پخت ۱ساعت کافیه. نوش جان🌭🌭