🌀
نامه منتشرنشده سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
👤 به نقل از آیتالله کعبی
🔸 این نامه را سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به هفت نفر نوشته؛ هفت نفر اولی که در سوریه رفته بودند و میخواستند درواقع در مقابل داعشیها بایستند مثل ابو وهب، شهید همدانی و ... .
🔸 نامهای که ایشان مینویسد من را یاد نامههای رسولالله انداخت و نامههای امیرالمؤمنین به رزمندگان، مینوشتند نامههایی «ابشروا و یسّروا و لا تعسّروا، و بشّروا و لا تنفّروا» «لا تقطعوا شجرة مثمرة»، «لا تقتلوا شیخا فانیا»، و امثال اینها، کل این بحث اخلاق بشردوستانه و حقوق بشردوستانه در نامههای رسولالله تجلّی داشت. الان این اخلاق بشردوستانه و حقوق بشردوستانه در نامهها و توصیههای شهید حاج قاسم سلیمانی تبلور داشت و خلاف آمریکا که برخلاف موازین بینالمللی، موازین اخلاقی، موازین عرفی، جنایتکارانه ترور هدفمند میکند و پای ترورش هم با قلدری میایستد و تلاش میکند این هم توجیه بکند.
🔸 ما جنگجویانمان و این رزمندگان بدون مرزمان رزمشان برگرفته از کتاب و سنّت و سیره امیرالمؤمنین است. آخرش هم مینویسد امضایش این است.
#امضاء میکند: دست و پایت را میبوسم. برادر کوچکت، نیازمند دعای تو، مسافر جامانده و درمانده قاسم! اینگونه امضاء میکند. من یک بند آن را میخوانم خدمتتان و دیگه همهی بندها را نمیخوانم.
✅
گزیدهای از متن نامه منتشرنشده:
🔹 ده بند است این نامه، ببین اصلاً سیاقش چگونه است. با این آیه شروع میکند:
🔹 «فَلْیُقاتِلْ فی سَبیلِ اللَّهِ الَّذینَ یَشْرُونَ الْحَیاةَ الدُّنْیا بِالْآخِرَةِ» (نساء/۷۴)
با سلام و خسته نباشید. اولاً لازم میدانم چند نکته مهم را به عنوان مهمترین اصل و برجستهترین اولویتها خدمتتان معروض بدارم:
🔹
بند اول نامه: برای لحظهای فراموش نکنید که حضرتعالی برای انجام تکلیف الهی و دفاع از اسلام و تشیع تن به این هجرت و غربت و جهاد دادهای، پس همهی لحظات آن را تبدیل به نیایش، رابطه با خداوند منّان که اساس این عمل رضایت آن است بنما و لحظهای خود را از محضرش غافل مدان! و قدر این ساعات و روزها را بهخوبی گرامی بدار که تکرار ناشدنی است. در این فضا به سر میبرد این شهید حاج قاسم.
🔹 حالا آن بند آخرش را هم بخوانم خدمتتان:
بند ده: یادت باشد تاریخ به عمل تو بستگی دارد. (آیت الله کعبی: شما بنویسید هدف تو از طلبه شدن چه بوده است؟ بله، سعی کن هر چه بیشتر آن هدف را مشخص کنی) یادت باشد «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدامَکُمْ» (محمد/۷) و نصرت خداوند به معنای این است که تو سهم خودت را صددرصد عمل کنی ولو این سهم یک درصد باشد. پس یک درصد را صددرصد عمل کن؛ آنوقت «یَنْصُرْکُمْ» حاصل خواهد شد و آن نود و نه درصد شامل شما هم خواهد شد. اما اگر همین سهم یک درصد یا هرچند درصدی را عمل نکردی و یا ناقص عمل کردی انتظار نصرت الهی را نداشته باش!
Manahejj.ir/post/Kabi-HozeMatlub
#نامه_حاج_قاسم
#هدف_از_طلبگی
@Manahejj
🔥 حوزه انقلابی
╭┅──────────────┅╮
🕌
https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯