🔺نشست هم اندیشی مدیران و معاونان پژوهش مدارس علمیه تخصصی با معاون پژوهش مرکز و مدیرکل پژوهش های عمومی و رؤسای ادارات تابعه
🔹️نشست هم اندیشی مدیران و معاونان پژوهش مدارس علمیه تخصصی استان تهران با سرکار خانم متولیان معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران و همکاران ایشان در اداره کل پژوهش های عمومی چهارشنبه 8 آذر در محل مدیریت استان تهران برگزار شد.
🔸در ابتدای این نشست که به منظور تبادل و تضارب آرا و پرسش و پاسخ پیرامون فعالیت ها و محورهای مرتبط با اداره کل پژوهش های عمومی برگزار گردید، سرکار خانم متولیان بهره گیری از توانمندی ها و ظرفیت طلاب و مدارس علمیه استان تهران را برای ستاد حائز اهمیت دانست.
وی با بیان این که سند چشم انداز 1414 و برنامه میان مدت پنج ساله، سرلوحه اقدامات و فعالیت های معاونت پژوهش است پیرامون ارتقا کمی و کیفی نظام تعلیم و تربیت به برگزاری جلسات اشاره نمود.
معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در راستای دغدغه مندی ارتقاء کمیّ و کیفی نظام تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه و با عنایت به اینکه بعد و حصه پژوهشی، بخشی از نظام تعلیم و تربیت را به خود اختصاص می دهد از مدارس علمیه و در رتبه بالاتر از مدارس علمیه تخصصی درخواست نمود تا با مطالعه اصول، مبانی و اهداف نظام تعلیم و تربیت و با توجه به تجربه زیسته خود، نهاد حوزه را در تدوین نظام تعلیم و تربیت و در امتداد آن در تدوین نظام جامع پژوهشی یاری نمایند.
🔹در ادامه سرکار خانم منظری مدیرکل اداره پژوهش های عمومی در خصوص اقدامات و اهداف این اداره توضیحاتی ارائه داد و هدف اداره کل پژوهش های عمومی را سوق دادن امور به سوی مدیریت فرآیندی دانست.
شناسایی، رتبه بندی و شبکه سازی منسجم پژوهشگران، پرداختن به بحث تولید محتوا و مقالات کوتاه، همکاری با موسسات و مجامع علمی تراز و ... را به عنوان اهم دغدغه ها و اقدامات اداره مزبور نام برد.
🔸در بخش دیگری از این نشست سرکار خانم برجی نژاد رییس اداره امور پژوهشگران به تشریح اقدامات انجام شده در اداره تحت اشراف خود پرداخت. رتبه بندی پژوهشگران حوزوی در راستای اعمال حمایت های معنوی و مادی از طلاب و کمک به ایجاد پرونده علمی اساتید و طلاب پژوهشگر از جمله نتایج عملی نمودن طرح شناسایی و رتبه بندی و شبکه سازی پژوهشگران می باشد.
🔹جناب آقای نصاری رییس اداره تعاملات و ارتباطات پژوهشی نیز در سخنان خود با اشاره به فرصت و ظرفیت ایجاد شده در پایگاه پویش به عنوان شبکه اطلاع رسانی فعالیت های پژوهشی حوزه های علمیه خواهران افزود: تاکنون 164 پایگاه در کل کشور در اختیار مدارس علمیه برای درج اخبار قرار داده شده است.
اهمیت بحث سئو و هوش مصنوعی و لزوم پرداختن به این مباحث در حوزه های علمیه خواهران، قول مساعد همراهی و مساعدت ازجمله برگزاری دوره برای مدارسی که در این مباحث تمایل به فعالیت دارند بخش دیگری از سخنان ایشان را به خود اختصاص داد.
🔸رییس اداره مجامع و همایش های پژوهشی جناب آقای کرامتی به عنوان متولی کرسی ها، همایش ها و نشست های علمی پژوهشی رسالت اداره مجامع را استانداردسازی فعالیت های فاخر پژوهشی مطابق با معیارهای سایر نهاد ها و مراکز علمی پژوهشی معتبر دانست. همکاری با موسسه استنادی علوم جهان اسسلام در برگزاری همایش، تشکیل جلسات کمیته دستگاهی جهت بررسی و صدور مجوز کرسی های علمی ترویجی در سال جاری، اشاره به مسابقه علمی پژوهشی رشد به عنوان تنها رویداد پژوهشی گروهی، لزوم اهتمام به پژوهش های پیمایشی و گسترش تعامل سازنده با سایر مراکز علمی پژوهشی از سرفصل های مهم طرح شده توسط ایشان بود.
🔹در بحث نشریات جناب آقای حسینی رییس اداره نشریات و مجلات پژوهشی نیز پیرامون ظرفیت سنجی مدارس در تولید نشریه، آیین نامه های مرتبط، راه اندازی سامانه نشریات، نظام نامه تولید نشریات، روند اخذ گواهی پذیرش مقالات طلاب سطح چهار، فرآیند نمایه سازی نشریات در پایگاه استنادی ISC ، نورمگز، مگ ایران و ... به طرح بحث پرداخت.
🔸شایان ذکر است
#معاونت_پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان
#تهران با دعوت از مدیران و معاونان پژوهش 12 مدرسه علمیه تخصصی استان، زمینه هم اندیشی، طرح آراء، انتقادات و پرسش ها را فراهم آورد و بخشی از این نشست به این امر اختصاص یافت.
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔
@kowsarnews
🌐
news.whc.ir
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_تهران
@howzehkhaharantehran