🌸🌺☘🍃🌱🌿☘🍃🌸🌺
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸 تغذیه و روزه داری
☘چند نکته در رابطه با تغذیه در ماه مبارک رمضان عرض شد.
🍃 اینکه میبینیم گاهی برخی با روزه داری دچار بیماری میشوند خصوصا بیماریهای معده، به خاطر غذاییست که میخوریم.
مثلا سحری
#نخوردن بسیار مضر است.
و یا سحری غذای ضعیف و بی کیفیت خوردن، خیلی بد است.
در وعده سحر
سرخکرده خوردن
فست فود خوردن
زولبیا و بامیه خوردن
فقط برنج خوردن
چای زیاد و پر رنگ خوردن
آب یخ خوردن
غذاهای با طبع سرد و خشک خوردن مثل غالب غذاهایی که میخوریم
و...
اینها باعث
#بیماری میشود.
🌸بهترین چیزهایی که میتوانیم در وعده سحر استفاده کنیم:
🌱 سویق گندم به همراه خرما(بسیار مفید است)
🌱نان کامل سبوسدار حتما باید استفاده شود
🌱غذاهایی که هضم آن زمان میبرد و گرم و تر هستند مثل:
🔹هلیم گندم
🔹ارده و شیره انگور
🔹خورشت های گوشت دار تازه مثل قیمه، قورمه سبزی، خورشت به
🔹آبگوشت کم چرب و کم ادویه
🔹کوکو سبزی
🔹تخم مرغ نیم برشت بومی با روغن حیوانی
🔹خوردن شربت عسل
🔹شیر تازه و خرما
🔹آش قلمکار
🔹و....
🌱 چون ماه رمضان در بهار قرار دارد و روزها طولانی و شب ها کوتاه است، لذا فاصله بین افطار تا سحر کم است.
🍃 بهترین کار این است که افطار غذاهای سبک و زود هضم و در حجم کم مصرف شود و وعده اصلی غذا، در وعده سحر باشد
و بین افطار تا سحر از میوه ها
گرمک و طالبی
نوشیدنی های مفید
و... استفاده کرد.
@hroqbojnourd