🌸🌺☘🍃🌱🌿☘🍃🌸🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🔸 تغذیه و روزه داری ☘چند نکته در رابطه با تغذیه در ماه مبارک رمضان عرض شد. 🍃 اینکه می‌بینیم گاهی برخی با روزه داری دچار بیماری می‌شوند خصوصا بیماری‌های معده، به خاطر غذاییست که میخوریم. مثلا سحری بسیار مضر است. و یا سحری غذای ضعیف و بی کیفیت خوردن، خیلی بد است. در وعده سحر سرخکرده خوردن فست فود خوردن زولبیا و بامیه خوردن فقط برنج خوردن چای زیاد و پر رنگ خوردن آب یخ خوردن غذاهای با طبع سرد و خشک خوردن مثل غالب غذاهایی که میخوریم و... اینها باعث می‌شود. 🌸بهترین چیزهایی که می‌توانیم در وعده سحر استفاده کنیم: 🌱 سویق گندم به همراه خرما(بسیار مفید است) 🌱نان کامل سبوسدار حتما باید استفاده شود 🌱غذاهایی که هضم آن زمان می‌برد و گرم و تر هستند مثل: 🔹هلیم گندم 🔹ارده و شیره انگور 🔹خورشت های گوشت دار تازه مثل قیمه، قورمه سبزی، خورشت به 🔹آبگوشت کم چرب و کم ادویه 🔹کوکو سبزی 🔹تخم مرغ نیم برشت بومی با روغن حیوانی 🔹خوردن شربت عسل 🔹شیر تازه و خرما 🔹آش قلمکار 🔹و.... 🌱 چون ماه رمضان در بهار قرار دارد و روزها طولانی و شب ها کوتاه است، لذا فاصله بین افطار تا سحر کم است. 🍃 بهترین کار این است که افطار غذاهای سبک و زود هضم و در حجم کم مصرف شود و وعده اصلی غذا، در وعده سحر باشد و بین افطار تا سحر از میوه ها گرمک و طالبی نوشیدنی های مفید و... استفاده کرد. @hroqbojnourd