شیرینی گردویی
کیک اسفنجی پودر شده : ۱۰۰ گرم
پودر قند : ۲۰۰ گرم
گردو : ۱۰۰ گرم
روغن مایع : ۲ ق غ
سرکه سفید : ۱ ق غ
پودر کاکایو : ۱ ق م
وانیل : نوک ق
سفیده تخم مرغ : ۹۰ گرم
ابتدا نصف سفیده تخم مرغ کیک پودر شده ، پودر کاکایو ، پودر قند و گردو را باهم مخلوط و داخل غذا ساز میریزیم و یا از چرخ گوشت ۳ بار رد میکنیم .
تا مایع نرم و چسبناکی بدست بیاد .
حالا بقیه سفیده را اضافه و خوب مخلوط کرده و داخل تابه تفلون روی حرارت ملایم به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه مرتب هم میزنیم ( که مرحله داغ هست و خیلی مهمه این کار باعث میشه شیرینی پس از پخت روش پوسته پوسته و مغز پخت بشه)
فقط مایع نباید خیلی داغ بشه یا بجوشه.
وسط پخت نصف روغن مایع رو اضافه و به هم زدن ادامه میدیم.
و در اواخر پخت بقیه روغن مایع و سرکه را اضافه را اضافه و پس از مخلوط شدن از روی حرارت بر میداریم
و در دمای محیط میزاریم تا کاملا سرد بشه .
پس از سرد شدن اگه دیدین مایع سفت بود مقداری سفیده کم کم به مواد اضافه کنین و اگر مایع شل بود کمی پودر کیک اضافه کنین .
بعد مواد را داخل قیف بدون ماسوره ریخته و با فاصله داخل سینی فر میریزیم .ودر دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار میدیم.
قبل از اینکه سینی رو در فر بزارین ۲ عدد شیرینی رو داخل فر به صورت امتحانی قرار بدین .که اگر شل یا سفت بود سفیده یا پودر کیک اضافه کنین .
اگر تمام نکات رو رعایت کنین خیلی عالی میشه. ه😊
امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.
🍲 @bebinobepaz