هدایت شده از ببین و بپز( آشپزی)
شیرینی گردویی کیک اسفنجی پودر شده : ۱۰۰ گرم پودر قند : ۲۰۰ گرم گردو : ۱۰۰ گرم روغن مایع : ۲ ق غ سرکه سفید : ۱ ق غ پودر کاکایو : ۱ ق م وانیل : نوک ق سفیده تخم مرغ : ۹۰ گرم ابتدا نصف سفیده تخم مرغ کیک پودر شده ، پودر کاکایو ، پودر قند و گردو را باهم مخلوط و داخل غذا ساز میریزیم و یا از چرخ گوشت ۳ بار رد میکنیم . تا مایع نرم و چسبناکی بدست بیاد . حالا بقیه سفیده را اضافه و خوب مخلوط کرده و داخل تابه تفلون روی حرارت ملایم به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه مرتب هم میزنیم ( که مرحله داغ هست و خیلی مهمه این کار باعث میشه شیرینی پس از پخت روش پوسته پوسته و مغز پخت بشه) فقط مایع نباید خیلی داغ بشه یا بجوشه. وسط پخت نصف روغن مایع رو اضافه و به هم زدن ادامه میدیم. و در اواخر پخت بقیه روغن مایع و سرکه را اضافه را اضافه و پس از مخلوط شدن از روی حرارت بر میداریم و در دمای محیط میزاریم تا کاملا سرد بشه . پس از سرد شدن اگه دیدین مایع سفت بود مقداری سفیده کم کم به مواد اضافه کنین و اگر مایع شل بود کمی پودر کیک اضافه کنین . بعد مواد را داخل قیف بدون ماسوره ریخته و با فاصله داخل سینی فر میریزیم .ودر دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار میدیم. قبل از اینکه سینی رو در فر بزارین ۲ عدد شیرینی رو داخل فر به صورت امتحانی قرار بدین .که اگر شل یا سفت بود سفیده یا پودر کیک اضافه کنین . اگر تمام نکات رو رعایت کنین خیلی عالی میشه. ه😊 امیدوارم درست کنین و لذت ببرین. 🍲 @bebinobepaz