#کیک سیب مغزدار😋
تخم مرغ چهار عدد .. شیر یک لیوان ... روغن نصف لیوان ... شکر یک و نیم لیوان . سیب یک عدد .. بکینگ پودر دو قاشق چ.. وانیل نوک ق چ . آرد دو و نیم لیوان . .مواد میانی
سیب دو عدد درشت . داچین یک ق چ .. شکر دو ق غذاخوری . پودر گردو ( یا گردوی نگینی خرد شده که به نظرم خوشمزه تره ) یک چهارم الی نصف لیوان .
ابتدا آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کنار بزارین .
تخم مرغ را بیرون بزارید به دمای محیط برسه .قالب را هم چرب و بعد کامل اردپاشی میکنیم .
فر را با دمای صد و هشتاد درجه روشن میکنی.
خُب حالا اول مواد میانی رو درست میکنیم ، دو عدد سیب رنده شده را با دارچین و شکر مخلوط میکنیم .
تخم مرغ و وانیل را یک دقیقه با دور تند همزن میزنیم و حالا شکر را اضافه کنید هفت دقیقه با دور تند بزنید
وقتی تخم مرغ را خوب دورانی هم زدین کرم رنگ و روشن و کشدار میشه به استوری دقت کنید
بعد روغن را اصافه کنید سی ثانیه بزنید و بعد هم شیر ولرم را اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید .
حالا آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه کنید و با همزن خاموش یا با لیسک هم بزنید در نهایت میتونی فقط و فقط سی ثانیه دور کند همزن روشن کنی .
آخرین مرحله هم یه دونه سیب رنده شده و گردو را اضافه میکنیم و خیلی اروم دورانی مخلوط میکنیم .
حالا دقت کنید دوسوم مواد را داخل قالب بریزین و مواد میانی را پخش کنید و بعد مابقی مایه را روی ان بریزین .
در فر صدو هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه الی یکساعت چهل دقیقه در فر رو اصلا باز نکنید و بعد با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز دراومد کیک پخته ) در انتها پنج دقیقه هم گریل .
. شعله پخش رو روی حرارت بزارین گرم بشه . تو قابلمه دولایه کاغذ روغنی که چرب شده گداشتم . دم کنی حتما لازمه که حرارت خارج نشه . درجه حرارت از اخر یه کوچولو بیشتر باشه.
بهتره که سیب زرد باشه
🍕 🍒
🌼☘️🌼☘️
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri