سیب مغزدار😋 تخم مرغ چهار عدد .. شیر یک لیوان ... روغن نصف لیوان ... شکر یک و نیم لیوان . سیب یک عدد .. بکینگ پودر دو قاشق چ.. وانیل نوک ق چ . آرد دو و نیم لیوان . .مواد میانی سیب دو عدد درشت . داچین یک ق چ .. شکر دو ق غذاخوری . پودر گردو ( یا گردوی نگینی خرد شده که به نظرم خوشمزه تره ) یک چهارم الی نصف لیوان . ابتدا آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کنار بزارین . تخم مرغ را بیرون بزارید به دمای محیط برسه .قالب را هم چرب و بعد کامل اردپاشی میکنیم . فر را با دمای صد و هشتاد درجه روشن میکنی. خُب حالا اول مواد میانی رو درست میکنیم ، دو عدد سیب رنده شده را با دارچین و شکر مخلوط میکنیم . تخم مرغ و وانیل را یک دقیقه با دور تند همزن میزنیم و حالا شکر را اضافه کنید هفت دقیقه با دور تند بزنید وقتی تخم مرغ را خوب دورانی هم زدین کرم رنگ و روشن و کشدار میشه به استوری دقت کنید بعد روغن را اصافه کنید سی ثانیه بزنید و بعد هم شیر ولرم را اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید . حالا آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه کنید و با همزن خاموش یا با لیسک هم بزنید در نهایت میتونی فقط و فقط سی ثانیه دور کند همزن روشن کنی . آخرین مرحله هم یه دونه سیب رنده شده و گردو را اضافه میکنیم و خیلی اروم دورانی مخلوط میکنیم . حالا دقت کنید دوسوم مواد را داخل قالب بریزین و مواد میانی را پخش کنید و بعد مابقی مایه را روی ان بریزین . در فر صدو هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه الی یکساعت چهل دقیقه در فر رو اصلا باز نکنید و بعد با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز دراومد کیک پخته ) در انتها پنج دقیقه هم گریل . . شعله پخش رو روی حرارت بزارین گرم بشه . تو قابلمه دولایه کاغذ روغنی که چرب شده گداشتم . دم کنی حتما لازمه که حرارت خارج نشه . درجه حرارت از اخر یه کوچولو بیشتر باشه. بهتره که سیب زرد باشه 🍕 🍒 🌼☘️🌼☘️ 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri