♦️تا فصلش تموم نشده درست کن و تو همه چی ازش استفاده کن👌
پودر لبو: برای استفاده تو ماست و انواع سس و دسر ها تا رنگ دهی چایی و دمنوش و استفاده در انواع پاستا و برنج و خوشگل تر شدن تک دیگ ، واقعا دیگه بهتر از این؟🤷♀️
☑️دوتا روش برای خشک کردن لبو با فر بدون فر بهتون میگم
اول لبو خامرو حلقه ایی برش بزن کف سینی رو کاغذ روغنی بزار و لبو ها رو بچین
🔵برای خشک کردن داخل فر : با دمای بین ۷۰ تا ۱۰۰ بستگی به قدرت فر داره حدودا دوساعت زمان میبره تا خشک بشه
🟣روش دوم بدون فر : سینی رو بزار رو بخار کتری و بزار آروم آروم خشک بشه
❌فقط حواست باشه که لبو ها نسوز چون بدرنگ و تلخ میشن
وقتی که لبو خشک شد آسیابش میکنیم و چند بار الک میکنیم پودر لبو خوشرنگ ما آماده میشه🌱
@ideasara
📌📌