10.53M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
♦️تا فصلش تموم نشده درست کن و تو همه چی ازش استفاده کن👌 پودر لبو: برای استفاده تو ماست و انواع سس و دسر ها تا رنگ دهی چایی و دمنوش و استفاده در انواع پاستا و برنج و خوشگل تر شدن تک دیگ ، واقعا دیگه بهتر از این؟🤷‍♀️ ☑️دوتا روش برای خشک کردن لبو با فر بدون فر بهتون میگم اول لبو خام‌رو حلقه ایی برش بزن کف سینی رو کاغذ روغنی بزار و لبو ها رو بچین 🔵برای خشک کردن داخل فر : با دمای بین ۷۰ تا ۱۰۰ بستگی به قدرت فر داره حدودا دوساعت زمان میبره تا خشک بشه 🟣روش دوم بدون فر : سینی رو بزار رو بخار کتری و بزار آروم آروم خشک بشه ❌فقط حواست باشه که لبو ها نسوز چون بدرنگ و تلخ میشن وقتی که لبو خشک شد آسیابش می‌کنیم و چند بار الک می‌کنیم پودر لبو خوشرنگ ما آماده میشه🌱 @ideasara 📌📌