🍴اگه قاشق چنگالت کدر شده و مث روز اولش براق نیست یا ظروف استیلی داری که لک شدن
با این روش کمتر از نیم ساعت حسابی برق بندازش😍
ظروف مد نظرت رو بریز تو یه ظرف گود
کمی اب جوش بریز تا چربی اگر مونده اب بشه
حالا کمی تاید👌🏻(واسه استیل و الومینیوم عالیه)
کمی جوش شیرین
و حالا سرکه سفید😍
بذار چند دقیقه بمونه و با اب ولرم بشور
در اخر با دستمال کاغذی اونو خشک کن که حسابی برق بیفته😍
🎀🦋🎀
••———*💕*~💕~*💕*———••**
@idehaykhaneh1
🎀🦋🎀**
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄