ترفند هایی در پخت کیک و شیرینی 🍰 اگر می خواهید با همزن دستی سفیده را بزنید ، کمی آرد و چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید تا زودتر سفت شود. همزن نباید آغشته به زرده باشد. اگر بیش از حد سفیده را بزنید کیک شما خشک می شود. آرد باید بیشتر از شکر باشد. اگر قالب را از قبل گرم کنید کیک شما بعد از پخت به راحتی از قالب جدا می شود. اگر روغن و شکر و زرده را زیاد بزنید کیک شما سفت می شود. روغن جهت استفاده در ابتدا باید آب شود ، سپس اندازه گیری شود. **🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———•• @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀**