این زولبیا دستورش مخصوص خود قنادیاست و با دستورای تو اینستا فرق داره
برای دیدن دستور شربت بار به هایلایت شربت بار مراجعه کنید .
در ضمن هر روز دستورات جدید و متنوعی از شیرینی های عید و ماه رمضون در استوری ها آموزش داده میشه.🥰😍🥰
طعم و مزه و شکلش دقیق مثل قنادیا میشه😋😍
❤اگه پست از اکسپلور میبینی بیا تو پیج بهت خوش میگذر
موادلازم🛒🛒
🌸آرد ۱ لیوان
🌸آب ۳.۴ لیوان
🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم
نکات👩🍳
🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید
🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن
🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه
🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن
🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه
🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه
.
🍓🍟
**👩🍳بــانــوی🍝 سـرآشـپــز🍜
🍡🍡
@rangin_deser 🍡🍡**