6.64M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
این زولبیا دستورش مخصوص خود قنادیاست و با دستورای تو اینستا فرق داره برای دیدن دستور شربت بار به هایلایت شربت بار مراجعه کنید . در ضمن هر روز دستورات جدید و متنوعی از شیرینی های عید و ماه رمضون در استوری ها آموزش داده میشه.🥰😍🥰 طعم و مزه و شکلش دقیق مثل قنادیا میشه😋😍 ❤اگه پست از اکسپلور میبینی بیا تو پیج بهت خوش میگذر موادلازم🛒🛒 🌸آرد ۱ لیوان 🌸آب ۳.۴ لیوان 🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری 🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم نکات👩‍🍳 🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید 🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن 🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه 🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن 🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه 🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه . 🍓🍟 **👩‍🍳بــانــوی🍝 سـرآشـپــز🍜 🍡🍡 @rangin_deser 🍡🍡**