👍 یه پیشنهاد خوب و خوشرنگ 😍 برای رنگ دهی بهتر زعفرون، به جای آب جوش و دم کردن، از " یخ " استفاده کنید. ✅✅اول زعفرون رو با کمی شکر تو هاون ساییدم و تو یه پیاله، دو تکه یخ انداختم و زعفرون رو بش اضافه کردم و با دسته هاون کمی باز ساییدم. رنگ و عطر زعفرون نسبت به حالت استفاده از آب جوش چندین برابر میشه. ☆🌿💐ترفندونه🦋☂️ @tarfandoneh🌙🦋 ✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿» ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌