🍆🍆🍆 بادمجون ها رو کباب میکنید.تا جایی کباب کنید که داخلشون کامل پخته بشه. پوستشون رو جدامیکنید من زیر شیر آب میگیرم که تمام پوستهاش جدابشه. و هیچی روش باقی نمونه. من همیشه داخل میکسر له له میکردم اینبار ساطوریش کردم فرقی نمیکنه هرطور خودتون دوس دارید یا ساطوری یا میکس. بعد داخل کاسه ای میریزیم و روش سیر فراوان رنده شده. نمک. شکر. آبغوره. نعناع خشک یا ریحان خشک میریزیم و مخلوط میکنیم تا به غلظت دلخواهمون دربیاد. ازش میچشیم اگه لازم بود شکر و آبغوره اش رو کم و زیاد میکنیم. اگه دوس داشتید میتونید گوجه کبابی ساطوری هم بهش اضافه کنید.(من نریختم) میتونید بجای ابغوره سرکه بریزید ولی با ابغوره یه چیز دیگه است😋 ولی این روشی که من از مادربزرگم یاد گرفتم همین بود که بشما گفتم و طعمش محشره عاشقش میشید. همون لحظه قابل استفاده است مثل سالاد بورانی یا ترشی کنار غذا ولی دوروز بمونه که طعم دود و ابغوره و شکر به خورد بادمجونا بره بهتر میشه 👉بفرست واسه دوستت ------------------- ••••●❥JOiN👇 . 🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———•• @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀