🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ منظور از شبه تلگرام چیست؟
پیام رسان های، هات گرام، تلگرام طلایی، طلگرام یا تلگرام پیشرفته. نامی برای نسخه های غیررسمی تلگرام است
نقش شبه تلگرام چیست؟
نسخههای غیررسمی تلگرام ارتباط میان کاربران و مسنجرینگ را با استفاده از سرورهای تلگرام انجام میدهند و عملا نقش واسط را ایفا می کنند
اگر چه می توانند به صورت مستقل عمل کنند و هیچ گونه وابستگی به تلگرام اصلی نداشته باشند.
تلگرام طلایی فارغ از استفاده از سرورهای اصلی تلگرام خود نیز به سرورهایی مجهز است.
امنیت شبه تلگرام چگونه است؟
برخی از مشکلات امنیتی این بدافزار:
1- میتواند لیست تمام گروهها و رباتها که کاربر در آنها عضو است را به سرورهای خود ارسال کند. در این قابلیت، حریم شخصی نقض میشود.
۲. امکان ارسال لیست تمام کانالهایی که کاربر در آنها عضو هست و اینکه آیا کاربر مدیر آن کانال است یا نه؟ در این قابلیت، حریم شخصی نقش میشود.
۳. امکان دریافت و ارسال لیست تمام مخاطبین کاربر به همراه نامکاربری آنها در تلگرام. با توجه به تلگرام طلایی تنها یک کلاینت هست، چنین عملی را نباید انجام دهد، البته توجیه خاصی برای این عمل نیز وجود دارد.
4.امکان سرقت کد (احراز هویت)Authentication تلگرام که با استفاده از آن میتوان به اکانت تلگرام کاربر مد نظر دسترسی کامل پیدا کرد. این عمل دقیقا مصداق بارز جرم و نقض حریم خصوصی است.
5. ارسال اطلاعات پروکسی سرور ذخیره شده روی کلاینت به سرورهای تلگرام طلایی. در صورت استفاده کاربر از پروکسی غیر پیشفرض تلگرام طلایی، آن را ارسال کرده و در اسرع وقت ای.پی پروکسی فیلتر میشود.
6.قابلیتهایی در این اپلیکیشن پیام رسان وجود دارد که زمزمههای مبنی بر سرقت اطلاعات و انجام اعمال ناخواسته و بدون اطلاع کاربر در آن را تقویت میکند. حتی کار تا جایی پیش میرود که این اپ میتواند بدون اجازه کاربر توسط دستگاه او URLهای خاصی را باز کند.
در چه صورت امنیت این تلگرام های غیر رسمی بالا می رود و قابل استفاده برای عموم مردم می شود؟
در صورت مستقل شدن و قطع ارتباط کامل شبه تلگرام، با سرور مرکزی تلگرام تا حدود زیادی مشکلات امنیتی اش پائین می آید.
اگر چه به دلیل متن باز بودن نرم افزار آن نمی توان به این برنامه اطمینان کامل داشت.
آیا شبه تلگرام قانونی است؟
حسب تصویب شورای عالی مجازی کشور و رای مراجع قضایی هرگونه فعالیت تلگرام در کشور غیرقانونی است و همه دستگاهها باید فعالیت در بستر نسخههای رسمی و غیر رسمی این نرم افزار را متوقف کنند.
مالک این اپلیکیشن پیام رسان چه کسی است و چرا و چه حمایتهایی از آن شده است که تاکنون شامل قانون فیلترینگ نشده است؟
رئیس کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه تلگرام طلایی را به وزارت ارتباطات وابسته میداند.
بسیاری از کاربران و کاشناسان، این نسخه غیررسمی را متعلق به شرکتی به نام “راهکار سرزمین هوشمند” میدانند، شرکتی که نام آن به عنوان مالک نسخه غیررسمی دیگری به نام هاتگرام به گوش میرسد.
بررسیها در خصوص این شرکت مشخص میکند که، مدیران و مسئولان وزارت ارتباطات تعامل و ارتباط گستردهای با این شرکت دارند تا جایی که سلسله همایشهای «ترافیک سفید» به صورت اختصاصی با همکاری وزارت ارتباطات و شرکت راهکار سرزمین هوشمند در ۶ دانشگاه برگزار میشود
اعطای جایزه ۴۵۰میلیون ریالی پارک علم و فناوری، در آستانه انتخابات ۹۶، و اعطای وام یارانهای وزارت ارتباطات برای پیشبرد اهداف فناوری از دیگر خوشخدمتی مدیران دولتی به این شرکت است.
وزیر اطلاعات:
“تلگرام طلایی متعلق به جمهوری اسلامی ایران است.
عبدالصمد خرمآبادی دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه:
هاتگرام و طلاگرام پیامرسان نیستند. آنها در واقع دو فیلترشکن داخلی با مدیریت واحد هستند که بهطور غیرقانونی و بهخلاف دستور قضایی با امکانات وزارت ارتباطات دسترسی کاربران ایرانی را به شبکه اجتماعی فیلترشده “تلگرام” فراهم میکنند.
#تنفس_مصنوعی
#تلگرام_رمز_فتنه_بهمن
#نه_به_تلگرام