🔺حسرت مثل ایران شدن.
🔹متاسفانه بعضی ها در کشورمون از ایران جهنم دره ای در ذهنشون ساختن و یا در ذهنشون القا شده اما نمیدونن خیلی از مردم منطقه حسرت فقط 20 درصد از کیفیت زندگی ایرانی ها رو میخورن.
🔹درسته که میگن برای پیشرفت باید به بالاتر از خودت نگاه کنی اما داریم به مرحله ای میرسیم که از بالاترامون داریم یک بت میسازیم که نمیتونیم به هیچ یک از کاستی هاش اعتراف کنیم، و در نتیجه تخیلات واهی و عقده گشایی و سیاه نمایی دست و پامونو برای هرگونه اصلاح و پیشرفت و یا حتی امید به پیشرفت میگیره.
🔹خوبه یکم به پایین هم نگاه کنیم تا لا اقل جایگاه واقعی خودمون رو بشناسیم تا امیدمون زنده بشه و انگیزه بیشتری برای مطالبه گری و پیشرفت کسب کنیم.
🔹برای مثال همین کشور لبنان که از لحاظ خدماتی کمی از جهنم دره بهتره رو ملاحظه کنید. یکی از پرآب ترین کشورهای خاورمیانه است اما هنوز مردمش برای کارهای ضروری روزمره آب شور و غیر بهداشتی باید بخرن. برق روزانه بیش از 12 ساعت قطعه(الان که دو ساعت هم نمیاد)، یکی از گران ترین هزینه های مخابراتی رو داره. گاز کپسولی با قیمت 5 یا 6 برابر ایران. از این ها گذشته حسرت جمع آوری زباله ها و یا بازیافت آب فاضلاب به طور بهداشتی در دلشون مونده و سواحلشون کلا داره برای همین کم کم نابود میشه و بیماری های زیادی منتشر میشه.
🔹شبکه او تی وی لبنان رفته از چگونگی بازیافت زباله در ایران و تولید برق از زباله با کم ترین هزینه ممکن گزارش تهیه کرده و چگونگی توسعه تکنولوژی تولید برق از زباله توسط مهندسان ایرانی و مراحل فعالیت کارخونه رو توضیح میده.
🔹این ویدیو در فضای مجازی لبنان منتشر شده بود و هرکدوم از کاربران از حسرتی که در دلشون از عدم وجود یه همچین کارخونه ای که زندگیشونو نجات بده نوشته بودن.
🔹باور کنید همونقدر که خیلی از مردم ایران کشور خودشونو یک کشور مفلوک و بدبخت و جهنم دره تصور می کنن، مردم لبنان و خیلی از کشورهای منطقه کشورمونو یک ابرقدرت و توانمند می بینند. یکی از تفریح های من هنگام معاشرت با لبنانیا اینه که بشینم فقط از خوبیای ایران بگم تا بشینن حسرت بخورن. مثلا برای من این نکته خیلی قابل تامل هست که در ایران ازبس که سد ساختن داره خشکسالی میشه، اما اینجا از بس که نساختن و هیچ اهمیتی ندادن رودخونه هاشونو آلودگی داره نابود میکنه.