🔰توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی برای مواجهه با گرمازدگی رضایی‌زاده، معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت: 🔹کسانی که مجبور هستند به هر دلیلی در هوای گرم بیرون باشند توصیه طب ایرانی این است که علاوه بر خیس کردن سر و صورت با آب، از افشانه گلاب استفاده و گلاب را به سر و صورت خود بپاشند. 🔹خوردن میوه‌های فصل تابستان مثل آلوزرد، زردآلو، آلبالو، هندوانه و لیمو ترش نیز توصیه می‌شود. 🔹سکنجبین‌ها نیز جزو بهترین نوشیدنی‌های فصل گرما هستند. خیار نیز اکنون در دسترس است و می‌توان سکنجبین خیار درست و استفاده کرد. 🔹در غذاهای پختنی در فصل تابستان نیز بهتر است از سوپ‌ها به خصوص سوپ گشنیز و سوپی که هویج داشته باشد استفاده شود. 🔗 iqna.ir/00HSCb 🆔 @iqnanews