توصیههای تغذیهای برای زائران اربعین
کاوهئی، رئیس گروه تغذیه مرکز بهداشت استان همدان:
🔹در این مسافرت روزانه باید ۸ تا ۱۴ لیوان مایعات مصرف کنند که عمده آن باید آب باشد. در طول سفر نوشیدن شربت توصیه نمیشود چراکه موجب تشنگی خواهد شد و برای افرادی که میزان قند آنها بالاست، ضرر دارد.
🔹عدس پلو، لوبیا پلو و همچنین خوراک لوبیا غذاهایی هستند که به استفاده از آنها توصیه میشود، لازم است مصرف فستفودها و انواع سسها در حین سفر کاهش یابد و از غذاهای سنتی بیشتر مصرف شود.
🔹زائران نباید به مدت طولانی خود را گرسنه نگه دارند و حتماً از میانوعدههایی همچون میوه خشک، خرما، میوه تازه و همچنین مغزیجات کمنمک استفاده کنند تا آب و قند مورد نیاز بدنشان تأمین شود همچنین مصرف بیش از حد غذا نیز توصیه نمیشود چراکه دستگاه گوارش دچار اختلال خواهد شد.
iqna.ir/00Hkxq
@iqnanews