فلسفه سفره هفت سین عید نوروز...
در آیین باستانی ایران برای هر جشن خوان یا سفرهای گسترده میشد که دارای انواع خوراکیها بود، سفره نوروزی بر پایه عدد مقدس 7 بنا شده بود، در زمان هخامنشیان در نوروز به روی 7 ظرف چینی غذا میگذاشتند که به آن 7 چین میگفتند، بعدها در زمان ساسانیان 7 شین رسم شد که شامل شمع، شراب، شیرینی، شربت، شمشاد، شقایق و شاخه نبات بود.
بعد از سقوط ساسانیان وقتی که مردم ایران اسلام را پذیرفتند با حفظ سنتها و آیین های باستانی به 7 سین تغییر پیدا کرد که شامل:
سیب، سیر، سرکه، سکه، سمنو، سماق و سنجد است !
@iran1401ghaviiii