⭕️ فرانسه، مهد دموکراسی یا مهد تناقض؟ /بخش دوم
♨️ چند روزی است که از اقدام گستاخانه و وقیحانه نشریه شارلی ابدو در توهین به پیامبر اکرم(ص) می گذرد. جدای از محکوم کردن این اقدام موهن و ضرورت برخورد با این نشریه از سوی مجامع جهانی به دلیل خدشه دار کردن قلوب مسلمانان جهان، اجمالاً به چند مورد می توان اشاره کرد که در این روزها کمتر به آنها پرداخته شد:
4️⃣ حتی اگر از دریچه مفاهیم پر رنگ و لعابی مثل حقوق شهروندی و نظایر آن به موضوع بنگریم، از آنجایی که بر اساس آمارهای منتشر شده، نزدیک به 6 میلیون نفر از فرانسوی ها مسلمان هستند- البته این احتمال وجود دارد که آمار مسلمانان بیش از این هم باشد- بنابراین آنها نقش مؤثر و غیر قابل انکاری در جامعه فرانسه دارند و حداقل به عنوان شهروند باید به آنها احترام گذاشته شود.
5️⃣ فرانسوی ها برای توجیه مبارزه با حجاب و قوانینی که برای محدود کردن پوشش بانوان مسلمان در ملأعام وضع کرده اند، می گویند که با نمادهای آشکار و جلب توجه کننده دینی مخالف هستند! حال سؤال اینجاست که مگر توهین به یک پیامبر الهی نماد آشکار بی دینی و نشان دهنده یک مسلک سردرگم و در راستای جلب توجه مردم نیست؟ چرا با این اقدامات برخوردی نمی شود؟!
6️⃣ یک تناقض دیگر را هم که باید یادآوری کنیم این است که اعتراضات جنبش موسوم به "جلیقه زردها" در فرانسه ابتدا در 17 نوامبر 2018 در واکنش به افزایش قیمت سوخت و نابرابری اقتصادی آغاز شد. اعتراضات و تظاهرات جلیقه زردها به نظام سرمایه داری هنوز هم - حتی با وجود بحران کرونا - در فرانسه ادامه دارد. جالب است که این اعتراضات در همین کشوری که مثلاً مدعی آزادی بیان است منجر به کشته،زخمی شدن و بازداشت بسیاری از مردم و درگیری های شدید پلیس و نیروهای امنیتی با آنها شده است.
7️⃣ همچنین در کنار این موضوعات، حمایت فرانسه از عربستان سعودی و کودک کشی در یمن، صادرات سلاح به عربستان، تجاوز به سایر ملت ها، استعمار و استثمار آفریقایی ها، دخالت در امور سایر کشورها و نقش داشتن در جنگ های بین المللی و .... را هم اضافه کنید که خود مثنوی هفتاد من کاغذ است و این نوع روحیه وحشی گری و ضد بشری را بگذارید کنار آزادی بیان و حقوق بشر به سبک فرانسوی! و تا دلتان می خواهد به این تعابیر پر زرق و برق بخندید.
🔻در هر صورت در اینکه بسیاری از مفاهیم و ارزش های تمدن غرب در دوران بین افراط و تفریط بوده و به تناقض منتهی می شود، شکی نیست، اما جای تعجب است که چگونه کسانی که هنوز به همان مفاهیم نخ نماشده و ناقص خود هم عمل نمی کنند و حتی در درک مفاهیم اولیه انسانی هم فرومانده و فرسنگ ها با تعالیم والای اسلامی فاصله دارند، در حال نسخه پیچی و تصمیم گیری برای سایر ملت های دنیا هستند؟ از آن بدتر اینکه چگونه عده ای از مسلمانان در کشورهای اسلامی، فریب ظاهر آنان را خورده و سر تعظیم جلوی آنها فرود می آورند؟!
‼️ نکته پایانی اینکه یکی از خوردنی های معروف فرانسه، سس فرانسوی است. به نظر می رسد سسی که فرانسوی ها از سال ها پیش برای غذای فکری مردم تدارک دیدند و به آن افتخار می کردند، امروز دیگر بیش از اندازه گندیده شده و تاریخ مصرف آن تمام شده است! قطعاً با این نوع دوپینگ ها نمی توانند تفکرات بی اعتبار خود را زنده نگه دارند و بدانند که چه بخواهند و چه نخواهند قرن آینده، قرن اسلام و عدالت خواهی خواهد بود.
@iran_onlin_ir