با دو قلم مواد و بسیار عالی و راحت و بصرفه❤️ شکر یک لیوان آب یک لیوان داخل یک ظرف تمیز ریخته روی حرارت میزاریم یه هم کوچیک میزنیم دیگه هم نمیزنیم که شکرک نزنه. حرارت متوسط باشه که باعث شکرک نشه. بعد از اینکه شکر حل شد یه قاشق آبلیمو رو اضافه کرده و مرتب دور ظرف و به کمک برس و آبلیمو تمیز میکنیم. تاشکرک نزنه و شکرک وارد گلوکز نشه. که بعد گلوکز شکرک نزنه. حدودا ۲۰ دقیقه که جوشید دو قاشق آب سرد داخلش ریخته یه هم میزنیم بعد ده دقیقه که صبر کردیم داخل یک ظرف کوچک آب سرد ریخته از گلوکز داخل آب سرد ریخته و سعی میکنیم این گلوکز و با انگشت جمعش کنیم اگر جمع نشد یعنی هنوز آماده نیست یکم دیگه بجوشه اما اگر جمع شد آمادست و خاموش میکنیم تا داغه به ظرف مورد نظر انتقال میدیم اگه سرد بشه انتقالش سخته. گلوکز عالی ما آمادست. برای زولبیا و بامیه حتما استفاده کنید😍 https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c