💢دستورالعمل‌های بهداشتی ذبح دام در مراسم تاسوعا و عاشورا اعلام شد. 🔹اکیپ‌های سیار و ثابت دامپزشکی در شبکه‌ها و شهرستان‌ها (اعم از دکتران دامپزشک، کارشناسان، کاردانان و تکنسین‌های دامپزشکی و بهداشت گوشت) به همراه مسئول نمایندگی، ولی فقیه و ناظرین شرعی در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی از ساعت ۷ تا ۱۴ حضور خواهند یافت و همچنین حضور اکیپ‌های نظارت بهداشتی دامپزشکی بصورت سیار در سطح شهر در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی ضروری است. 🔹باید توجه شود که مصرف گوشت دام‌های قربانی پس از طی جمود نعشی انجام گیرد. (قرارگیری لاشه بلافاصله پس از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه در یخچال و جگر به مدت ۴۸ ساعت.) https://Eitaa.com/joinchat/1895497740C7dff2420e2