📣 تنها مرجع صدور گواهی حلال، سازمان ملی استاندارد است 💎 سومین جلسه کمیسیون صنایع غذایی هم‌زمان با برگزاری بیستمین نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته در محل نمایشگاه اصفهان با حضور فعالان صنعت غذا برگزار شد. مهدی هادی، مدیرکل استاندارد استان اصفهان: اصفهان بعد از تهران بیشترین تعداد واحدهای صنایع غذایی کشور را به خود اختصاص داده و توانمندی‌های استان در این صنعت مشخص است، همکاری واحدها با استاندارد خوب است و امیدواریم همچون همیشه، اصفهان در زمینه رعایت استانداردها پیشتاز باشد. 📌 تنها مرجع صدور گواهی حلال، سازمان ملی استاندارد است، در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۳۷ گواهی حلال در استان اصفهان صادر شد، امروز کیفیت محصولات نهایی برای مشتریان بسیار مهم است و رعایت استانداردها می‌تواند به تولید محصولاتی با کیفیت بینجامد. 🎯 استاندارد مانع تولید نیست؛ بلکه یار و پشتیبان تولیدکنندگان است. رعایت خط قرمزها در صنایع غذایی بسیار مهم است؛ چون با سلامت مردم سروکار دارد. تولیدکنندگان دارای جایگاه والایی هستند و باید از آنها حمایت‌های کافی صورت پذیرد، برخی موانع در مسیر تولید وجود دارد؛ اما تولیدکنندگان با عشق و غیرت همچنان در میدان هستند و به تولید ادامه می‌دهند. نیاز است واحدهای تولیدی استان نسبت به مستندسازی و ارائه به موقع مدارک و مستندات خود اقدام کنند تا در فرایند انتخاب واحدهای نمونه حضور داشته باشند. 📌 نمایشگاه صنایع غذایی، ماشین آلات و تجهیزات وابسته و تبلیغات، چاپ و بسته بندی 🗓 فقط تا امروز شنبه 23 دی ➖➖➖➖➖ 🆔 @isfahanexpo