🔴 سویق
✅امام صادق (علیه السلام) میفرمایند: «السویق ینبت اللحم ویشد العظم» یعنی
«سویق باعث رویش گوشت و تقویت استخوان میشود.»
وقتی تنها کلمه سویق ذکر شود یعنی سویق گندم و جو،و برای دیگر انواع سویق قید آن هم ذکر میشود. یکی از علل شیوع مشکلات استخوانی و ضعف، غفلت مردم از سویق است. در روایات استفاده از سویق بسیار سفارش شده درباره سویق آمده: «انما عمل بالوحی» یعنی
«(سویق) به سفارش وحی درست شده.»
(المحاسن،احمدبن محمدبن خالدالبرقی،ج۲،ص۴۸۸)
🔵سویق به دو روش ساخته میشود در روش شیعیان ابتدا سبوس گندم و جو را جدا کرده و جداگانه آرد میکنیم سپس به نسبت مساوی (وزنی) آرد گندم و جو را با آرد سبوس گندم و جو مخلوط کرده و آرامآرام حرارت میدهیم تا آماده شود ولی اهل سنت گندم و جو را ابتدا تفت میدهند سپس آرد میکنند. از آنجا که سبوس کمتر نیاز به حرارت دارد و زود میسوزد بهتر است جدا تفت داده شود
🔵نکته دیگر اینکه سبوس از مواد سلولزی است که جذب بدن نمیشود و شاید آرد کردن و تفت دادن آن باعث شود که بدن بتواند از آن استفاده کند.
**مقدار مصرف برای بزرگسالان دو کف (دو یا سه قاشق غذاخوری) صبح ناشتا میباشد. وکودکان نصف قاشق غذا خوری.
🔴در ادامه با ما همراه باشید 👇
✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید
🆔
@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133