فواید و خواص کندوس (کندس)
یکی از مهمترین فواید کندوس (کندس) وجود آنتی اکسیدان بالا در آن میباشد که عملاً در برابر رادیکالهای آزاد مقاومت کرده و بدن را در برابر سرطان محافظت میکند و همچنین برای کمک به درمان بیماریهای آب مروارید و دیابت بسیار مفید است. از سویی با تأثیر مستقیم روی عملکرد مغز، در جلوگیری از بیماریهای عصبی و حافظه مانند آلزایمر مؤثر است. در کنار فواید فوق که به صورت مستقیم در میوه کندوس وجود دارد، از برگ و دمنوش آن برای بهبود آنژین و سرفه استفاده میشود و فعالیت کلیه را بهبود داده و ادرارآور است. همچنین اسید ارسولید (ursolic) موجود در برگ درخت کندس در بیماری ایدز و کنترل آن استفاده میشود.
همچنان که عنوان شد، کندوس با کنترل قند موجود در خون، برای بیماران دیابتی تجویز میشود و کاربرد زیادی دارد. فیبر موجود در این میوه خوش طعم، سطح کلسترول را نرمال نگه داشته و به همین جهت برای بیماران قلبی مفید فایده میباشد و چربی سوزی را نیز افزایش میدهد. یکی دیگر از شگفتیهای این میوه، کاهش و جلوگیری از پوکی استخوان است که بر اساس مطالعات آزمایشگاهی تأثیر آن ثابت شده است. کندوس (کندس) به اندازه هویج برای چشم و وضعیت بینایی مفید است و ویتامین A موجود در آن، کمک زیادی به افزایش قدرت بینایی مینماید. یکی دیگر از خواص میوه کندس، سمزدایی آن در بدن است که با دفع اسید اوریک بدن، خطر ابتلاء به نقرس و سنگ کلیه را کاهش میدهد. در واقع کندوس دارای خاصیت دیورتیک (diuretic) میباشد. وجود میزان بالای پکتین (pectin) کمک میکند که سموم در روده جذب نشود و به همین دلیل احتمال وقوع سرطان را نیز کاهش میدهد.
✅ برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید
🆔
@abuhashem133
🔴کانال محصولات
🔜
@caa133