💠 یک غذای خارجی با پایه اسلامی :ایتالیا،روسیه غذا: بیف استراگانف 🔶🔹مواد لازم: 🔹گوشت بره 400گرم یا... شیر گاو یک لیوان پیاز یک عدد قارچ 7عدد یا بیشتر در صورت تمایل خامه 3قاشق آرد گندم 2قاشق نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 🔶🔹دستور طبخ: 🔹گوشت را به قطعات کوچک و باریک( به اندازه انگشت) ببرید پیاز را نیز خلالی خرد کنید. 🔹گوشت را داخل ماهیتابه بریزید و ترجیحا با چربی خود گوشت( دنبه تازه را ریز خرد کنید تا سریع آب شود و زیر دندان نیاید) و یا همراه با روغن های دیگر تفت دهید.ابتدا با شعله کم،تا گوشت آب بیندازد و چربی آب شود و گوشت داخل چربی خودش بپزد بعد از اینکه کمی تفت خورد،پیاز را با آن مخلوط کنید و دوباره تفت دهید.مقداری آب بریزید حدودا یک لیوان و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب کاملا خشک شود و دوباره به حالت سرخ کردنی در بیاید. 🔹در این مرحله قارچ را اضافه کنید و همراه با مواد کمی تفت دهید.سپس آرد را اضافه کرده 30ثانیه هم بزنید. و سپس شیر را اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا جوش بیاید سپس خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید یکی دو دقیقه تا زمانی که خامه جوش ریز بزند و شعله را خاموش کنید و سرو کنید. 🔹در روایات ما طبخ گوشت با شیر بسیار تاکید شده و فواید فراوانی دارد از جمله بیماری های قلبی، تقویت بدن،گوشت آوردن عضلات و... ✔️نکته بسیار جالب اینکه زمانی که درمانگران طب اسلامی این ترکیب را برای بیماران تجویز می کنند، مردم و چه بسا خود طبیب محترم تعجب می کنند که مگر می شود؟ ❇️برای ویزیت رایگان و ثبت نام در دوره های آموزشی به شناسه زیر پیام دهید 🆔@abuhashem133