عوامل مستعدکننده و راهکارهای مقابله با نفخ بر مبنای طب سنتی 💊🔰 عوامل مستعدکننده نفخ ۱️⃣ زیادخوردن خوراکی‌هایی مانند؛ 🥒 خیار و ماست که رطوبت زیادی دارند 〽️ حبوبات و مانند آنها که نفاخ هستند 🍝 غذاهای خمیری و لزج چون آش رشته، ماکارونی و لازانیا 🍕 پنیر پیتزا و قارچ ۲️⃣ نوشیدن مایعات همراه غذا ۳️⃣ خواب زیاد یا نامنظم ۴️⃣ کم‌تحرکی و… ✳️ راهکارهایی برای کاهش نفخ: ۱. خوب و کامل‌جویدن غذا ۲. عدم‌مصرف مایعات با غذا و پیش و پس‌از آن ۳. پرهیز از همراهی ماست و سالاد و ترشی‌ها با غذای اصلی ۴. پرهیز از پرخوری و برهم‌خوری ۵. گرفتن نفخ حبوبات با خیساندن آنها ۶. استفاده از مصلحاتی چون زیره و نعنا همراه ماست، یا عسل همراه شیر ۷. پرهیز از خوردن غذاهای سرد و غلیظ و… ❇️برای ویزیت رایگان و ثبت نام در دوره های آموزشی به شناسه زیر پیام دهید 🆔@abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133