🔶🔹کاسنی و خاصیت گسترده آن
🔹بر مبنای طب اسلامی و طب سنتی
🔷
#کاسنی
دارای مزاج سرد و تر است و مصلح آن شکر سرخ، سکنجبین، هل و دارچین است.
🔹تسکین دهنده صفرا، خون و تشنگی است و باید تازه و نشُسته مصرف شود.¹
🔹مفید جهت بیماری های کبد و معده و طحال و تقویت کبد
🔹مفید برای باز کردن گرفتگی های عروق و احشا، تنقیه کلیه و مجاری ادراری
🔹برای کبد گرم و سرد مفید بوده و هر چه تلخ تر باشد، در رفع امراض کبد مفید تر است.
🔹اگر آن را بجوشانید تا ساقه و برگ آن پاره شده و آب رقیق از آن جدا شود، بعد با نبات یا ترشی مصرف کنید، در تصفیه خون بی همتاست.
🔹ضماد برگ آن با سرکه جهت سردرد گرم و خشک مفید است.
❌ مصرف کاسنی در زمان
#است.سرفه مضر است.
✔️ کاسنی خواص ضد دیابت و پایین آورنده قند خون دارد. بعلاوه مصرف این گیاه اثر محافظتی بر کبد و کلیه در مقابل سموم و دارو های شیمیایی دارد.
❗️در اثر شستن جزء لطیف آن از بین می رود. البته هنگام چیدن بایستی از مکان های تمیز و دور از آلودگی چیده شود.
❇️برای ویزیت رایگان و ثبت نام در دوره های آموزشی به شناسه زیر پیام دهید
🆔
@abuhashem133
🔴معاونت آموزش
🆔
@IIT133