🔶🔹سویق عدس 🔹و روش تهیه آرد عدس 🔹و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی 💠سویق عدس (عدس آسیاب شده وتف داده) 🔶بهترین سویق مخصوص فصل بهار 🔶 برای هیجان دم مفید است 🔶گرمی بدن را خاموش می کند 🔶درون را سرد می کند 🔶تقویت معده 🔶درمان هفتاد درد* 🍚طرز تهیه سویق: 🌼عدس ها را شسته بعد از خشک شدن، بدون روغن تفت دهید، سپس عدس های سرد شده را آسیاب کنید. 🌳از این پودر یک قاشق صبح ناشتا و یک قاشق شب موقع خواب میل کنید. 🍃افراد دیابتی همراه با سه وعده ی غذا میل کنند ❗️ما در طب سنتی این سویق و یا عدس را برای افراد سوداوی و یا بلغمی زیاد توصیه نمیکیم ❇️برای ویزیت رایگان و ثبت نام در دوره های آموزشی به شناسه زیر پیام دهید 🆔@abuhashem133 🔴معاونت آموزش 🆔@IIT133 🔴کانال محصولات 🆔@caa133