🔶🔹گوشتهای تر و گوشتهای خشک
🔹و روش طبخ و خوردن آن
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹بهتر است
#گوشت های تر (
#ماهی،
#مرغ، گوسفند)را
#کباب کرد تا تری آن ها کمتر و متعادل تر شوند ولی گوشت های خشک (مثل
#بز،
#گاو،
#شتر) را کامل پخت یا
#بخارپز نمود.
🔶🔹گوشت گاو و گوساله و مضرات آن با استمرار مصرف بر مبنای طب اسلامی و طب سنتی
#گوشت_گاو و استمرار مصرف آن سبب :
》بروز بیماریهایی مانند
#رماتیسم و ام اس…
》بروز مشکلات
#پوستی، مانند تیرگی پوست…
》سفید شدن زودرس موها
#آموزش #طب #سنتی
#ویزیت #رایگان
❇️برای ویزیت رایگان و ثبت نام در دوره های آموزشی به شناسه زیر پیام دهید
🆔
@abuhashem133
🔴معاونت آموزش
🆔
@IIT133
🔴کانال محصولات
🆔
@caa133