🔶🔹زعفران شناسی اصل و قلابی
🔹بر مبنای طب سنتی
🔴راه های شناخت زعفران اصل از تقلبی
✅برای تقلب در زعفران از پرچم گیاه گل رنگ و گیاهان مشابه استفاده میکنند و آن را با زعفران مخلوط میکنند و عدهای دیگر از ریشکهای اطراف ذرت استفاده کرده و آن را با رنگهای مصنوعی به رنگ زعفران در میآورند.
✅ ریشک ذرت مستقیم است ولی پرچم زعفران انحنا دارد.
✅سرشاخههای کلاله زعفران سهشاخه و قسمت بالای آن شیپوری بوده که هرچه پایینتر میآید باریکتر میشود.
✅همچنین زعفران دارای مقداری طعم تند است.
✅چنانچه زعفران پودر شده باشد اصالت آن تنها با دستگاههای آزمایشگاهی قابل تشخیص هستند.
✅زعفران بهویژه بعد از آسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در جام شیشهای نگهداری شد؛ زیرا با توجه به اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است، در صورت نگهداری نامناسب بهمرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزه آن کاسته میشود و مرغوبیت آن از دست میرود.
#آموزش #طب #سنتی
#ویزیت #رایگان
❇️برای ویزیت رایگان و ثبت نام در دوره های آموزشی به شناسه زیر پیام دهید
🆔
@abuhashem133
🔴معاونت آموزش
🆔
@IIT133
🔴کانال محصولات
🆔
@caa133