🔴کاهش روز افزون مصرف گوشت در ایران در مقایسه با آمارهای جهانی و براساس اطلاعات دریافتی از گزارش سازمان خواربار جهانی (فائو)، متوسط مصرف سرانه انواع گوشت قرمز در بازه زمانی سالهای 2015 تا 2017 میلادی نشان از کاهش مصرف آن در ایران و همچنین شکاف شدید مصرف نسبت به کشورهای مختلف است. مصرف این کالا در سال 2017 در ایران حدود 6 کیلوگرم بوده در حالی که میزان آن در آمریکای شمالی 47.2 ،اتحادیه اروپا 44.9، آمریکای لاتین 27.5، آسیای شرقی 20، خاورمیانه 10 و میانگین جهانی 20.4 کیلوگرم بوده است. براساس اطلاعات ارائه شده از سوی مرکز آمار، هر ایرانی در دهک اول درآمدی در طول سال فقط 2.7 کیلوگرم گوشت مصرف کرده است در حالی که در دهک دهم، میزان مصرف حدود 14 کیلوگرم بوده است یعنی حدود 5.2 برابر. @jaarchi