📣
الزام رستورانها و مراکز پذیرایی برای درج غذاهای محلی در منوی غذا
امیری معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه:
🔸تنوع گسترده غذاها در این استان آن را به عنوان سی و هفتمین جهانشهر خلاق خوراک دنیا معرفی کرد.
🔸با وجود اینکه تنوع خوراکها در کرمانشاه بالاست، اما متاسفانه در حال حاضر تنها دو غذا یعنی دنده کباب و خورشت خلال در منوی رستورانهای استان قرار دارد، در حالی که سایر خوراکها و غذاهای کرمانشاه را نیز باید به گردشگران معرفی کنیم.
🔸بر این اساس همه رستورانها و مراکز پذیرایی و اقامتی زیرمجموعه میراث فرهنگی استان را ملزم کردهایم که در منوی غذاهای خود باید حداقل پنج غذای بومی محلی کرمانشاه را قرار دهند.
https://eitaa.com/joinchat/977600512C63124d2351
📣 اخبار ریزُ درشتِ استان کرمانشاه👆