📣 ویروس آنفلوانزا در شیر غیر پاستوریزه زنده می‌ماند🥛 🔸بررسی جدید پژوهشگران «دانشگاه استنفورد» نشان می‌دهد که ویروس آنفلوانزا در شیر غیر پاستوریزه داخل یخچال‌ می‌تواند توانایی ابتلا را حفظ کند. 🔸این پژوهش نشان می‌دهد که ویروس آنفلوانزا می‌تواند تا پنج روز در شیر خام داخل یخچال عفونی باقی بماند. 🔸علاوه بر این، پژوهشگران دریافتند که آران‌ای ویروس آنفلوانزا حداقل به مدت ۵۷ روز در شیر خام قابل تشخیص است. 🔸فرآیند پاستوریزه کردن توانست آنفلوانزا را در شیر کاملا از بین ببرد و مقدار آران‌ای ویروس را تقریباً ۹۰ درصد کاهش دهد. @jaarchi_kordestan 📣 کانال بزرگ استان کردستان👆