رهبر انقلاب: آمریکا روند نابودی خود را آغاز کرده است
امام خمینی(ره): ملت آمریکا هم کمکم بیدار میشوند
فردا، 14 خرداد هزار و سیصد و نود و نه مصادف است با سالگرد عروج ملکوتی امام خمینی. 31 سال از فراق امام خمینی(ره) معمار بزرگ انقلاب اسلامی و پرچمدار مبارزه با ظلم و جور رژیم ستمشاهی و طاغوتیان زمان میگذرد. انقلاب اسلامی ایران امروزه بعد از 4 دهه از حیات پربرکت خود، هنوز هم بر ریلی است که امام راحل آن را از سال 42 بنیان نهاد.
سرویس سیاسی-
حضرت روحالله، با دمیدن روح خدایی خود در کالبد زمان توانست حرکت مردمی ایران در مقابله با مستکبران داخلی و خارجی زمان را هدایت و مدیریت کند و در نهایت با درهم پیچیدن تومار شاهنشاهی و فریاد کردن صدای حقطلبی، انقلاب اسلامی را به سرمنزل مقصود برساند؛ انقلابی که رهاورد آن، احیای روحیه غرور و خودباوری در ملت ایران، تحقق اصل عملی و ممکن «نه شرقی و نه غربی»، ازاله طاغوت، اعاده روح عزت به مسلمین و فتح قلوب جهانیان و ایجاد نهضت اسلامی در عالم بود.
بدون شک، حضرت امام خمینی(ره) در ابعاد مختلف فقهی و سیاسی و همچنین در ابواب مختلف کلامی، فلسفی و عرفانی صاحب نظر و اجتهاد بودند و همین واقعیت، از ایشان شخصیتی بینظیر در جهان اسلام ساخته است؛ شخصیتی استثنایی، ممتاز و بینظیر که متناسب با هر دوره از حیات امام(ره) بهویژه در آثار و سیره عملی ایشان متبلور بوده است.
یکی از ویژگیهای شخصیت سیاسی حضرت امام(ره) که او را از سایر رهبران عالم ممتاز میکرد، دوراندیشی، آیندهنگری و اساساًً داشتن شناخت دقیق از گذشته، حال و آینده بود؛ شناخت و آگاهی که طی 3 دهه گذشته از حیات نظام اسلامی، ظهور و بروز آنها حتی بعد از رحلت امام(ره)، یک واقعیت مسلم و انکارناپذیر بوده است.
شخصیت امام(ره) از منظر رهبری؛
انسانی حکیم، دوراندیش و آیندهنگر
رهبر معظم انقلاب که معتقدند «تنها راه شناخت صحیح و دقیق شخصیت امام(ره)، شناخت و بازخوانی اصول و مبانی مکتب فکری ایشان است» در بیاناتی درخصوص شخصیت امام(ره) فرمودهاند: «این امام(ره) انسانی بسیار عاقل، دوراندیش، حکیم، آدمشناس، تیزبین، حلیم، متین و آیندهنگر بود؛ که هرکدام از این صفات، کافی بود که شخصی را در مرتبهای والا جای دهد.»
مقام معظم رهبری در جای دیگری میفرمایند: «امام خصوصیات ممتاز فردی خیلی داشت اما توفیقات او بالاتر از آن بود که به خصوصیات فردی یک انسان- هرچه هم بالا- متکی باشد. شجاعت و آگاهی و عقل و تدبیر و دوراندیشی امام بسیار ممتاز بود- در اینها هیچ شکی نیست- اما توفیقاتی که آن بزرگوار بهدست آورد، خیلی بالاتر از این است که به شجاعت و عقل و تدبیر و آیندهنگری زیاد یک انسان متکی باشد.»
همچنین تأکید کردهاند: «امام دو خصوصیت دیگر هم داشت، که این هم جز با نورانیت الهی ممکن نبود و آن عبارت بود از: دشمنشناسی و دوستشناسی. در شناخت دشمنها و دوستها اشتباه نکرد. از اول دشمنها را شناخت و آنها را اعلام کرد و تا آخر هم در مقابلشان ایستاد؛ و نیز از اول دوستها را شناخت و آنها را اعلام کرد و تا آخر هم از دوستی آنها منتفع شد.»
نامه امام(ره) به گورباچف
و فروپاشی بلوک شرق
بر اساس همین اندیشه فرامکانی و فرازمانی و همین شناخت، آگاهی و دوراندیشی منحصر به فرد بود که معمار انقلاب اسلامی در نامه تاریخی به گورباچف (در دیماه 67)، فروپاشی شوروی سابق و کمونیسم را هشدار داد؛ «جناب آقای گورباچف، برای همه روشن است که از این پس کمونیسم را باید در موزههای تاریخ سیاسی جهان جستوجو کرد.»
امام خمینی در شرایطی از صدای شکسته شدن استخوانهای مارکسیسم سخن به میان آورد که اتحاد جماهیر شوروی هنوز بهعنوان یک مجموعه و یکی از قدرتهای برتر جهان برقرار بود، جنگ سرد خاتمه نیافته بود، دیوار برلین بهعنوان نماد جدایی شرق و غرب، فرو نریخته و حاکمیت کمونیسم بر قانون اساسی شوروی و مقدرات مردم در جمهوریهای این کشور، هنوز برقرار بود.
هنوز مدت زمان کوتاهی از نامه تاریخی امام راحل(ره) نگذشته بود که در میان بهت و حیرت جهانیان، رژیم شوروی فروپاشید!
گورباچف بعد از آن در مصاحبهای از اینکه به هشدارهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران سه سال قبل از فروپاشی شوروی بیاعتنایی کرده بود، اظهار تأسف کرد و گفت: «مخاطب پیام آیتالله خمینی از نظر من، همه اعصار در طول تاریخ بود.» و «اگر ما پیشگوییهای آیتالله خمینی را در آن پیام جدی میگرفتیم امروز قطعاً شاهد چنین وضعیتی نبودیم.»
وی همچنین تأکید کرده بود: «امام خمینی(ره) فراتر از زمان میاندیشید و در بعد مکان نمیگنجید. او توانست اثر بزرگی در تاریخ جهان به جای بگذارد.»
امام خمینی(ره) و