تغذیه برای بیماری کبد چرب
آش آبغوره
🔹طبع غذا: گرم و تر
🔸مواد لازم:
سبزی (شنبلیله، جعفری، تره) ۱/۵ کیلوگرم/برنج نیم دانه ۱ لیوان/پیاز ۱عدد/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/لوبیا چشم بلبلی ۱/۲ لیوان/آبغوره ۱/۲ لیوان/نعناع ۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا لوبیا را از ۶ ساعت قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس آن را داخل قابلمه، آب پز و آبکش کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و داخل قابلمهای، روی حرارت قرار دهید تا سبک شود. سبزی، برنج و ۴ لیوان آب را داخل قابلمه بریزید تا بپزند. درب قابلمه بهتر است نیمه باز باشد. پس از این که برنج پخت و سبزی نرم شد، رب آلو را در مقداری آب حل کرده و به آش اضافه کنید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید. لوبیا پخته شده و آبغوره را اضافه کنید و اجازه دهید مقداری بجوشد. نعناع را اضافه کرده و هم بزنید. سپس آش را از روی حرارت بردارید.
#چهارشنبه_بیماری
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════