7 نکته مهم درباره چای ☕️ ◄ ▫️طبع چای، سرد و خشک است. بنابراین هر چه کمتر بخورید به نفع تان است. ◄ ▫️اگر چای را به خاطر آنتی اکسیدان آن می خورید، چای سبز گزینه بهتریست. ◄ ▫️خوردن چای با قند، ضرر در ضرر است. ▫️اگر داخل چای عسل میریزید، موقعی عسل را به آن بیفزایید که چای داغ نباشد. دمای بالای 60 درجه، خواص عسل را از بین می برد. ◄ ▫️چای خوب چاییست که دیر دم بکشد ، زود رنگ ندهد و معطر نباشد. ◄ ▫️خوردن چای بعد از غذا دو ضرر عمده دارد: اخلال در کار معده - اختلال در جذب آهن ◄ ▫️خوردن چای داغ، زمینه ساز سرطان حنجره است. ◄▫️ نکته آخر: چای را کمرنگ بخورید. 🍃🌸🌸🌸🌸🌸🍃 《♡》 . 🌸🍏 @Salamat_nedae 🍏🌸