7 نکته مهم درباره چای ☕️
◄ ▫️طبع چای، سرد و خشک است.
بنابراین هر چه کمتر بخورید به نفع تان است.
◄ ▫️اگر چای را به خاطر آنتی اکسیدان آن می خورید، چای سبز گزینه بهتریست.
◄ ▫️خوردن چای با قند، ضرر در ضرر است.
▫️اگر داخل چای عسل میریزید، موقعی عسل را به آن بیفزایید که چای داغ نباشد. دمای بالای 60 درجه، خواص عسل را از بین می برد.
◄ ▫️چای خوب چاییست که دیر دم بکشد ، زود رنگ ندهد و معطر نباشد.
◄ ▫️خوردن چای بعد از غذا دو ضرر عمده دارد: اخلال در کار معده - اختلال در جذب آهن
◄ ▫️خوردن چای داغ، زمینه ساز سرطان حنجره است.
◄▫️ نکته آخر: چای را کمرنگ بخورید.
🍃🌸🌸🌸🌸🌸🍃
《♡》
.
🌸🍏
@Salamat_nedae 🍏🌸