🍲آش قُلقُل شوشتری طبع: گرم و مرطوب گندم پوست کنده ۱ پیمانه لپه باقالی زرد ⅔ پیمانه لوبیا قرمز ¼ پیمانه لوبیا چشم بلبلی ¼ پیمانه نخود ⅓ پیمانه عدس ½ پیمانه برنج معطر نیم دانه ⅓ پیمانه گوشت گوسفندی بدون استخوان ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم پیاز درشت ۳ عدد نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع‌ به مقدار کافی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی طرز تهیه آش قُلقُل: ابتدا یک کاسه انتخاب می‌کنیم، سپس گندم را می‌شوییم و درون کاسه می‌ریزیم و به اندازه‌ای که ۲ بند انگشت بالاتر از گندم باشد آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم ۲۴ ساعت گندم درون آب بماند تا خیس بخورد. حالا درون یک کاسه جداگانه برنج را اضافه می‌کنیم، سپس کاسه را پر از آب می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برنج ۲۴ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه یک کاسه بزرگ و مناسب انتخاب می‌کنیم ┄┅┅🌸🌸🌸┅┅┄ 🌮 @jannatolmahdi313🍰 ┄┅┅🌸🌸🌸┅┅┄ آشپزی (جنت المهدی ۳۱۳)