خرما عضو سفره افطار خرما عضو جدایی‌ناپذیر تغذیه سالم در روزه داری است که مصرف آن هم در افطار و هم در سحر پرفایده است. خرماهای خشک در مقایسه با انواع دیگر قند خون را سریعتر افزایش می‌دهند و کالری بیشتری به بدن می‌رسانند. موقع خرید خرما حتما در جعبه آن را باز کرده و مطمئن شوید که شیره‌اش خارج نشده، خرماها پرس نشده و به هم نچسبیده و شکرک نزده‌اند. شکرک زدن، هم خواص ارزشمند خرما را کاهش می‌دهد و هم باعث می‌شود خرما به سرعت به سمت فاسد شدن و ترشیدگی پیش برود. درواقع خرماهایی که به هم چسبیده و پرس‌شده هستند ممکن است از همان زمان خرید شروع به فاسد شدن کرده و مدت زمان زیادی باقی نمانند. مراقب باشید که خرمای تازه را حتما در طول ماه مبارک رمضان داخل یخچال و در ظرف در بسته نگه‌داری کنید. از آنجا که خرما فیبر بالایی دارد و قند خود را خیلی سریع داخل خون رها نمی‌کند، انتخاب مناسبی برای سحری است و مصرف آن در افطار همراه با آب جوش یا چای کم‌رنگ مانع از افت قند خون می‌شود ـ ـ ـ ـــــــــــــــ❁ــــــــــــــــ ـ ـ ـ 🌻⃟✨⸾ جواهرانه ـ ـ ـ ـــــــــــــــ❁ــــــــــــــــ ـ ـ ـ ♡               ♡ @javaaheraneh