👩🍳برای پخت این کوکوهای خوشگل و خوشمزه فقط کافیه...
🥔 نون باگت از این بسته های معمولی تهیه کنید و به ضخامت یک تا یک و نیم سانت حلقه ای برش بزنید و با یک وسیله وسط نون رو به صورت گرد دربیارید و خالی کنید.
🥣 داخل ماهیتابه نچسب روغن بریزید،
یکم که داغ شد نون هارو طبق تصویر داخل روغن بزارید و اون حفره های خالی رو از مواد کوکو پر کنید،
یک طرف کوکو که سرخ شد برگردونید و طرف دیگه رو هم سرخ کنید.
👩🍳واما نکته های مهم سرآشپز:
👌🏻بعد از اینکه کوکو ها سرخ شدن حتما روغن های اضافی کوکو رو بگیرید،
برای اینکار میتونید کوکوها روی توری روغنگیر و یا یه دستمال تمیز قرار بدین.
👌🏻میشه به جای نون باگت از نون تست هم استفاده کرد و شکل دلخواه رو روی این نون درآورد.🍞
👌🏻حواستون حتما به حرارت گاز باشه،
حرارت متوسط بهترینه.💥
👩🍳الان کوکو های ما آمادست،🥗🥗
😊نوش جان...
💎 👩🍳💎 👩🍳 💎
@javaheraneiiha