توصیه های بهداشتی اداره دامپزشکی ورامین به مناسبت عید قربان
اداره دامپزشکی شهرستان ورامین ضمن تبریک عید سعید قربان توصیههای بهداشتی زیر را جهت حفظ سلامت شما شهروندان عزیز ارایه می دهد.
۱_عرضه بهداشتی دام
کشتار خارج از نظارت های بهداشتی دامپزشکی موجب خطر انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو می شود.
۲-خریداری دام از مراکز غیر مجاز و عرضه کنندگان خیابانی،سلامتی شما و جامعه را به خطر انداخته و سبب ابتلا به بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ،تب مالت و سیاه زخم می گردد
۳_از مصرف گوشت و جگر خام یا نیم پز اکیدا خودداری نمایید.
۴-از دست زدن و تماس با گوشت و آلایش خوراکی آن در طی 24 ساعت پس از ذبح دام خودداری کنید.استفاده از دستکش در طول این مدت مورد تاکید است.
۵-جگر سفید یا ریه ارزش غذایی نداشته و بعلت دارا بودن مشکلات بهداشتی مصرف آن توصیه نمی شود.
۶-استعمال و تماس خون حیوان ذبح شده به دست و یا بدن می تواند باعث انتقال بیماری به افراد گردد.
نگهداری گوشت دام قربانی به مدت 24 ساعت و جگر خام ۴۸ساعت در دمای یخچال(۴درجه سانتی گراد) الزامی است و خطر انتقال بیماری های مشترک را از بین می برد.
روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ورامین تیرماه ۱۴۰۲