🔰
برای اینکه خوراکی #ارگانیک محسوب شود باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
🔸در خاک دست نخورده تولید شود.
🔸در آن اصلاح و تصرفی صورت نگیرد.
🔸از محصولات مرسوم یا محصولات غیرارگانیک جدا بماند.
🔸هیچ آفتکش غیر طبیعی، ژنهای زیست-مهندسی یا دیگر محصولات مصنوعی نباید در آماده سازی یا نگهداری عسل استفاده شود.
🔸مثلا وقتی عسل بطور ایمن از کندوهایی که شرایط ذکر شده در بالا را دارند جمع آوری میشود، در مرحله ارگانیک هستند.
👆
تمام محصولات ما این شرایط را باضمانت دارا میباشد.
🛍 مشاوره وثبت سفارش:
👉 🆔
@sadat68m
@sadat68m
👈فروشگاه
@jennat @jennat
@jennat @jennat