🔶 عذاب غارت گران بیت المال در قیامت
مسؤولان بدانند که در روز قیامت از همین کیفرها سؤال می شود، قابل تحمل نیست کیفری که مسؤولی بی عرضگی کند و بیت المال به غارت برود، این بی عرضگی به راحتی قابل گذشت نیست
این که قرآن کریم در سوره توبه می فرماید: برخی از طلا و نقره ها را داغ می کنیم و به پیشانی، پهلو و پشت افراد می گذاریم، بدان معنا نیست که از معدن طلا و نقره سیم و زر استخراج شود بلکه بدان معنا است که سکه ها، طلاها و پول های غارت شده داغ بر افراد می شوند.
🔶 اسکناسی که امروز کاغذ است در جهنم به کاغذ نسوز تبدیل می شود و انسان را عذاب می دهد، اگر انسان به صورت عادی حق فقرا را ندهد به این عذاب دچار می شود چه برسد که غارتگری و حق فقرا را غصب کند.
کسی که زراندوز است و حق فقرا را نمی دهد به عذاب الهی دچار خواهد شد، اگر کسی غارت بیت المال را در برنامه خود قرار داد عذاب سختی خواهد داشت، اگر قابل هدایت است که خدا او را هدایت می کند اما اگر قابل هدایت نباشد خدا درباره او تصمیم می گیرد.
باید بدانیم اگر به حسب ظاهر زحمتی کشیدیم چیزی از خودمان نیست و همه چیز به عنایت الهی انجام می شود، گاهی خیال می کنیم همه چیز کار خود ما است که این تصور جز غفلت نیست، هرجا کشف، نور و ظهور باشد کار خدا است.
آیه الله العظمی جوادی آملی
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔
@jiiss_ir