بعضی وقتا میرید کافه یه منو میارن که ممکنه خیلی از اصطلاحات رو ندونید چی هستن؛ بعضی اصطلاحاتی که بهتره موقعی که به کافه میری بدونی :
1- اسموتی: نوشیدنی غلیظ از میوههای مختلف
2- کوکتل: آب میوه و آب گازدار (سودا)
3- آفوگادو: قهوه داغ روی بستنی
4- دتاکس: میوهای که در آب نگهداری شده
5- پانچ: آب میوه گازدار و میوه
6- شیک: بستنی و شیر و خامه
7- فراپه: قهوه، شکر، آب با قالبهای یخ
8- اسپرسو: نوعی درست کردن قهوه با فشار زیاد آب جوش
9- پنینی: ساندویچ گریل مرغ یا گوشت
10- آلفردو: پاستا و سُس آلفرد (درست شده از کره و خامه)
11- کاربونا: پاستا رشته نواری همراه گوشت یا مرغ
12- آمریکانو: آب و اسپرسو
13- لاته: اسپرسو، کف شیر، شیر جوشیده
14- موکا: خامه، شیر جوشیده، پودر شکلات، اسپرسو
15- کاپوچینو: اسپرسو، شیر جوشیده، کف شیر
🍁
@jomlatzibaa🍁