بعضی وقتا میرید کافه یه منو میارن که ممکنه خیلی از اصطلاحات رو ندونید چی هستن؛ بعضی اصطلاحاتی که بهتره موقعی که به کافه میری بدونی : ‌‏1- اسموتی: نوشیدنی غلیظ از میوه‌های مختلف ‏ 2- کوکتل: آب‌ میوه و آب‌ گازدار (سودا) ‏ 3- آفوگادو: قهوه داغ روی بستنی 4- دتاکس: میوه‌ای که در آب نگهداری شده ‏ 5- پانچ: آب‌ میوه گازدار و میوه ‏ 6- شیک: بستنی و شیر و خامه ‏ 7- فراپه: قهوه، شکر، آب با قالب‌های یخ 8- اسپرسو: نوعی درست کردن قهوه با فشار زیاد آب جوش 9- پنینی: ساندویچ گریل مرغ یا گوشت ‏ 10- آلفردو: پاستا و سُس آلفرد (درست شده از کره و خامه) 11- کاربونا: پاستا رشته نواری همراه گوشت یا مرغ ‏ 12- آمریکانو: آب و اسپرسو ‏ 13- لاته: اسپرسو، کف شیر، شیر جوشیده 14- موکا: خامه، شیر جوشیده، پودر شکلات، اسپرسو ‏ 15- کاپوچینو: اسپرسو، شیر جوشیده، کف شیر ‏ 🍁@jomlatzibaa🍁