باباکو : این گیاه توانایی رشد در ارتفاع بالای دو هزار متر از سطح دریا را دارد و مقاوم‌ترین گونه به سرما در بین سایر گونه‌های این جنس (Vasconcellea) می‌باشد. باباکو شباهت‌های زیادی به پسرعموی خود پاپایا دارد ولی بر خلاف پاپایا تنها گل‌های ماده تولید می‌کند در نتیجه میوه‌های آن فاقد هسته هستند. این گیاه سالانه بین سی تا شصت میوه تولید می‌کند و میانگین چرخه زندگی آن هشت سال است. بر خلاف پسر عموی خود پاپایا که به برای بقا به رطوبت و دمای بالا نیاز دارد گیاهی کم توقع‌تر است میوه‌های آن نسبت به پاپایا باریکتر بوده و قطر متوسطشان ده cm است، میوه‌ها بدون هسته بود و پوست میوه نرم و قابل خوردن است. گفته می‌شود که طعم بافت میوه آن ترکیبی از توت‌فرنگی، آناناس، کیوی و پاپایا است. میوه آن حاوی نوعی آنزیم پروتئاز است که ممکن است باعث سوزش و یا خارش ملایم شود. این گیاه به خاطر میوه‌اش و همچنین آبیموه تهیه شده از آن پرورش داده می‌شود این گیاهان به خوبی در آب و هوای نیمه گرمسیری و بدون یخبندان سازگار شده اند. در صورت وجود سایبان، می توان آنها را در آب و هوای گرمتر نیز پرورش داد. اما باید توجه داشت که دمای بالا و رطوبت کم، ممکن است سبب آفتاب سوختگی میوه ها و همچنین ریزش میوه های نارس گردد. نسبت به پاپایا مقاومت بیشتری به سرمای زمستان دارد. و حتی می تواند در دمای 28 درجه فارنهایت نیز زنده بماند، اگرچه در این دما ممکن است تعدادی از برگ ها از بین بروند این گیاه نیز مانند ، نسبت به آب یا خاک شور مقاومت ندارد این گیاه برای رشد و عملکرد بهتر به کوددهی نیتروژنه نیاز دارند @jpz09113931202