فیله_استریپس
۴ تا تیکه فیله رو از وسط نصف میکنیم و به مدت نیم ساعت داخل نمک و پودر پیاز و پودر سیر پاپریکا گذاشتم .شیر باعث میشه بافت مرغ خیلی نرم شه .من برای سوخاری کردن از تخم مرغ استفاده نمیکنم دوتا پودر سوخاری هست که اکثر سوپرمارکتا دارن پودر سوخاری نرم تمپورا و پودر سوخاری درشت با طعم پاپریکا و اسپایسی و ساده هست .
پودر نرم رو میتونید با آب ونمک و زعفران مخلوط کنید هم میتونید به جای اب از شیر استفاده کنید
فقط دقت کنید که حتما آب یا شیر سرد باشه که گوله نشه و بافتش باید مثل ماست بشه.تیکه های فیله رو ابتدا داخل پودری نرمی که با اب یا شیر اماده کردیم میزنیم بعد داخل پود سوخاری درشت و داخل روغن سرخ میکنیم.
پیشنهاد میکنم حتما یک بار امتحان کنید 😉😉
در مورد سیب زمینی هم من ابتدا سیب زمینی رو داخل اب و یخ گذاشتم حدود یک ساعت بعد داخل قابلمه اب و نمک وریختم و وقتی که جوش اومد سیب زمینی رو داخلش ریختم ک ۱۰ دیقه بعد ابکش کردم.سیب زمینیا رو خشک کردم و بعد سرخ کردم.
نوش جاااان
#فیله #سوخاری #غذای_نونی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00