🇦🇫🇦🇫 مواد لازم ✔دوگیلاس آرد ✔دوگیلاس آب نیم گرم ✔10گرام خمیرمایع ✔️دوقاشق غ خ نشاسته ذرت ✔دو گیلاس بوره ( شکر ✔دو گیلاس آب برای قوام شربت ✔جوهر لیمو ویا آبلیمو کمی ✔روغن بقدری ضرورت ✔ چند دانه هیل یا قدری عرق گلاب ✔وانیل نوک قاشق چایخوری ♐طرز تهیه شربت جلیبی دو گیلاس بوره(شکر )را روی حرارت ملایم بگذارید. تا بوره از کناره های ظرف شروع به جوشیدن کند و رنگش تغییر کند ظرف را تکان دهید تا بوره یکدست شود به همین ترتیب تا کی بوره آب و یکدست شود سپس اب را اضافه نموده همین که کمی جوشید  در حین جوش  سه قاشق آب لیمو و یا کمی جوهر لیموعلاوه کنید. من جوهر لیمو علاوه کردم  اصلا شربت شکرک نمزند .هل یا گلاب هم علاوه کنید بگذارید به قیام بیاید. بوره را زیاد حرارت ندهید که تلخ مزه میشود بعد ازین که شربت آماده گردد. آن را از روی حرارت دور نمایدتا خنک شود ♐طرز تهیه خمیر جلیبی خمیر مایع، یک قاشق بوره (شکر)یک قاشق آرد نیم گیلاس اب نیم گرم را مخلوط کرده وبه مدت 15دقیقه استراحت میدهیم تا عمل بیاید دوگیلاس آرد، با یک نیم گیلاس آب نیم گرم ، خمیر مایع ،نشاسته،وانیل توسط همزن دستی خوب مخلوط نماید. آرد کاملا حل گردد. و برای 15دقیقه بگذارید. خمیربرسد مواد تهیه شده در در بین قیف که مخصوص جلبی پزی است و یا یک بوتل پلاستیکی سُس مواد آماده شده  به خوبی از آن عبور نماید یا قیف یکبار مصرف انداخته و بالای روغن داغ به شکل حلقه های منظم ریخته و پشت و رویش را سرخ نماید. همین که جلیبی  سرخ گردد.ت تغییر رنگ ندهد  آنرا از روغن کشیده و داغ به شربت بوره(شکر) برای چند ثانیه  داخل نماید. تا شربت را به مغز جلیبی نفوذ کند. جلیبی ها پخته شده را بالای هم دگر به ظرف که هموار گذاشته و بعد از سردشدن باخلال پسته تزیین نماییدو  نوش جان نماید. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00