1.66M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
به جای ماستهای صنعتی که کلی نگهدارنده داره، خودت تو خونه یه ماست خوشمزه و سفت درست کن😋😍 . - ۱ لیتر شیرمحلی - ۱ قاشق غذاخوری ماست خانگی و سنتی - ۱ قاشق چایخوری نمک - ۱ قاشق چایخوری شکر . . 🔵شیر رو میذاریم بجوشه، وقتی جوشید، شعله گاز رو ملایم میکنیم تا شیر به مدت ۲۰ دقیقه ی دیگه هم بجوشه و آب اضافه ش تبخیر بشه، بعد اجازه میدیم ولرم بشه . . ❌دمای شیر برای تهیه ماست خیلی مهمه❌ برای تست، انگشت کوچیکمون رو ۱۰ ثانیه داخل شیر نگه میداریم، اگه قابل تحمل بود یعنی دمای مناسبی داره . . 🔵به اندازه یه پیاله از شیر رو بر میداریم و با یه قاشق ماستی که به دمای محیط رسیدهک مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و به ظرف شیر(ظرف هم باید هم دمای محیط باشه) اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم و در نهایت شکر و نمک رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم (نمک و شکر رو میتونید حذف کنید ) . . 🔵درب ظرف رو میبندیم و با یه پارچه ضخیم یا پتو ظرف رو به مدت ۵ تا ۶ ساعت میپوشونیم، تا ماست تو دمای محیط خودش رو بگیره (تو این مدت اصلا ظرف رو تکون ندید) . . 🔵بعد از اینکه ماست بسته شد، ظرف ماست رو به مدت ۲۴ ساعت تو یخچال بذارید تا سفت تر بشه و بعد استفاده کنید😋 🎀@kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆