✅طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد خشک با هم مخلوط کرده، تخم مرغ و شیر اضاف کرده و خوب ورز میدهیم، کره طی دو مرحله اضاف کرده خوب ورز میدهیم که به تست کشش برسیم
خمیر چونه کرده یک ساعت به خمیر استراحت داده
🍞🥖🥐🥖🍞🥐🥖
پف خمیر گرفته و به چونه 90گرمی تقسیم کرده و مجدد ده دقیقه به خمیر استراحت داده
چونه با کمک وردنه باز کرده مواد دلخواه(من مرغ و قارچ ریختم) پنیر پیتزا ریخته و خمیر طبق کلیپ خمیر میبندیم.
✅یک ساعت استراحت پایانی داده و رومال میزنیم و به دلخواه کنجد میپاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 200 به مدت 20دقیقه گذاشته
✅برای رومال نونها
تخم مرغ با یک قاشق شیر مخلوط کرده
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆