12.01M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
✅طرز تهیه: ابتدا تمام مواد خشک با هم مخلوط کرده، تخم مرغ و شیر اضاف کرده و خوب ورز میدهیم، کره طی دو مرحله اضاف کرده خوب ورز میدهیم که به تست کشش برسیم خمیر چونه کرده یک ساعت به خمیر استراحت داده 🍞🥖🥐🥖🍞🥐🥖 پف خمیر گرفته و به چونه 90گرمی تقسیم کرده و مجدد ده دقیقه به خمیر استراحت داده چونه با کمک وردنه باز کرده مواد دلخواه(من مرغ و قارچ ریختم) پنیر پیتزا ریخته و خمیر طبق کلیپ خمیر میبندیم. ✅یک ساعت استراحت پایانی داده و رومال میزنیم و به دلخواه کنجد میپاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 200 به مدت 20دقیقه گذاشته ✅برای رومال نونها تخم مرغ با یک قاشق شیر مخلوط کرده ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆