اشترودل رضوی با طعم پیتزا🤌😋 . رسپی این خمیرو خودم نوشتم و بی نهایت درجه ۱ و توپه حتمااا ذخیره کنید، یه خمیر اقتصادی و به صرفه😎🤞 این مقدار مواد ۴ تا اشترودل ۱۵ سانتی میده: ✅مواد لازم خمیر: آرد نان فانتزی: ۲۰۰ گرم (۱ و نیم پیمانه) نمک: ۴ گرم (۱ ق چ) شکر: ۵ گرم (۱ ق چ) شیرخشک قنادی: ۸ گرم (۱ ق غ) بهبود دهنده اس ۵۰۰: ۲ گرم (نصف ق چ) مخمر خشک فوری: ۴ گرم ( ۲ ق چ سر صاف) آب ولرم: ۱۲۰ الی ۱۲۵ گرم روغن مایع: ۱۶ گرم ( ۲ ق غ) . . 🟠 بهبود دهنده نداشتید حذف کنید و فقط استراحت اولیه خمیر تا زمانی باشه که حجمش ۲ برابر شه (حدود ۱ ساعت) . ✅ مواد میانی: ۲ تا سوسیس کوکتل ۵ الی ۸ تا قارچ یه تیکه فلفل دلمه ای پنیر پیتزا: نصف پیمانه آویشن، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، نمک: هر کدام نصف ق چ . ✅ آماده سازی خمیر و استراحت ها: کل تایم ورز دادن حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه است تا به خمیر نرم و لطیف برسیم. استراحت اول با بهبود دهنده: ۱۲ دقیقه استراحت میانی: ۱۰ دقیقه استراخت نهایی: ۳۰ الی ۴۵ دقیقه . ✅ دما و زمان پخت: فر حتما از ۱۵ دقیقه قبل گرم شه. قبل از گذاشتن اشترودل تو فر، ظرف ابجوش رو بذارید داخلش. فر برقی: ۱۸۰ الی ۱۹۰ درجه المنت بالا و پایین همزمان فر گازی: ۲۰۰ الی ۲۱۰ درجه، ۱۵ دقیقه با المنت پایین و ۵ دقبقه آخر گریل توستر و سولار و ماکرو ... : ۱۷۰ درجه تایم پخت: به مدت حدودی ۲۰ دقیقه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆