اشترودل رضوی با طعم پیتزا🤌😋
.
رسپی این خمیرو خودم نوشتم و بی نهایت درجه ۱ و توپه
حتمااا ذخیره کنید، یه خمیر اقتصادی و به صرفه😎🤞
این مقدار مواد ۴ تا اشترودل ۱۵ سانتی میده:
✅مواد لازم خمیر:
آرد نان فانتزی: ۲۰۰ گرم (۱ و نیم پیمانه)
نمک: ۴ گرم (۱ ق چ)
شکر: ۵ گرم (۱ ق چ)
شیرخشک قنادی: ۸ گرم (۱ ق غ)
بهبود دهنده اس ۵۰۰: ۲ گرم (نصف ق چ)
مخمر خشک فوری: ۴ گرم ( ۲ ق چ سر صاف)
آب ولرم: ۱۲۰ الی ۱۲۵ گرم
روغن مایع: ۱۶ گرم ( ۲ ق غ)
.
.
🟠 بهبود دهنده نداشتید حذف کنید و فقط استراحت اولیه خمیر تا زمانی باشه که حجمش ۲ برابر شه (حدود ۱ ساعت)
.
✅ مواد میانی:
۲ تا سوسیس کوکتل
۵ الی ۸ تا قارچ
یه تیکه فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا: نصف پیمانه
آویشن، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، نمک: هر کدام نصف ق چ
.
✅ آماده سازی خمیر و استراحت ها:
کل تایم ورز دادن حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه است تا به خمیر نرم و لطیف برسیم.
استراحت اول با بهبود دهنده: ۱۲ دقیقه
استراحت میانی: ۱۰ دقیقه
استراخت نهایی: ۳۰ الی ۴۵ دقیقه
.
✅ دما و زمان پخت:
فر حتما از ۱۵ دقیقه قبل گرم شه.
قبل از گذاشتن اشترودل تو فر، ظرف ابجوش رو بذارید داخلش.
فر برقی: ۱۸۰ الی ۱۹۰ درجه المنت بالا و پایین همزمان
فر گازی: ۲۰۰ الی ۲۱۰ درجه، ۱۵ دقیقه با المنت پایین و ۵ دقبقه آخر گریل
توستر و سولار و ماکرو ... : ۱۷۰ درجه
تایم پخت: به مدت حدودی ۲۰ دقیقه
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥
JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆